В лайфа на Като две капки вода гласовитата Християна Лоизу

...
В лайфа на Като две капки вода гласовитата Християна Лоизу
Коментари Харесай

Изненада: Ето кой е бащата на бебето на Християна Лоизу!

В лайфа на " Като две капки вода " гласовитата Християна Лоизу хвърли бомбата с огромната вест, че е в очакване на първото си бебе. Певицата е в петия месец, а вестта изненада всички, защото до момента тя не е показвала мъжа до себе си и въобще не беше загатвала, че е във връзка.

Близки до нея обаче разкриха, че избраникът й е млад и упорит мъж, който няма нищо общо с креативната сфера, а има сполучлив бизнес. Двамата били дружно относително неотдавна, само че възприятията били мощни и Християна заченала много бързо. Тя към този момент има и годежен пръстен на ръката, което значи, че връзката й е в действителност сериозна.

Този, който реагира в действителност грозно обаче, е някогашният й - репортерът Боби Стар, с който Лоизу ходеше две години. Вместо да поздрави певицата като всеки съответен и почтен човек, той написа в нета " Каквото от теб, такова ще е и от мен, сърди се на себе си ", а след това добави, че дамата не знае какво й липсва, до момента в който нейна другарка не се похвали със същото - визирайки другарка на Лоизу, която също е бременна...

" Много долна постъпка на Боби, срамотия! Не стига, че единствено с тъпи силиконки и бръмчалки " работи ", а в този момент си демонстрира и злобата към единственото смислено момиче в живота си. Мишок! ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християна Лоизу Боби Стар бременна Като две капки вода бебе силиконки бръмчалки бизнес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР