В лагера на Германия работят усилено за интеграцията на дебютантите

...
В лагера на Германия работят усилено за интеграцията на дебютантите
Коментари Харесай

Нападател на Германия: Трябва да се сработим бързо

В лагера на Германия работят интензивно за интеграцията на дебютантите в националния отбор по футбол, а отборът се готви да ново начало преди Евро 2024 на родна земя, съобщи нападателят Никлас Фюлкруг, представен от организация „ Ройтерс “.

Германия ще бъде хазаин на Перу в събота преди да се изправи против Белгия на 28 март в другарски срещи с желанието да слагат основата на бъдещо сполучливо показване на идното Европейско състезание.

Селекционерът Ханзи Флик повика пет дебютанти – Кевин Шаде от Бретфорд, Йоша Вагноман от Щутгарт, Мергим Бериша от Аугсбург, Феликс Нмеча от Волфсбург и Мариус Волф от Борусия Дортмунд, а отвън състава остана ветеранът Томас Мюлер.

„ В момента сме в стадий, в която би трябвало да се развиваме като тима и желая да съм част от това. Първата подготовка през седмицата беше за акомодацията на новите играчи и ободряване на философията ни “, разяснява Фюлкруг, който дебютира в тима през ноември 2022 година, дни преди Световното състезание в Катар.

„ Треньорите проучиха добре обстановката, демонстрираха къде сме създали неточности. Дискутирахме доста неща и се надяваме да ги покажем в идните два мача “, добави той.

„ Трябва да се сработим относително бързо. Убеден съм, че ще се оправим. Искаме да стартираме с победи “, сподели още Никлас Фюлкруг.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР