В лагера на Черно море все още не са се

...
В лагера на Черно море все още не са се
Коментари Харесай

Даниел Димов: Срещу Левски показах едно позабравено мое лице

В лагера на Черно море към момента не са се отърсили от страстите след прочувствения дуел с Левски. Футболистът на Черно море, Даниел Димов, бе измежду основните герои в срещата. Капитанът съобщи, че зарядът на срещата е съдействал за това да си изпусне нервите, само че тези страсти са част от играта.

"Наистина стана много прочувствен мач, с огромен заряд и добра атмосфера. Още съжаляваме за пропуснатия щанс. Видях едно остаряло мое лице, защото последните години съм уталожен и виждам да не обръщам внимание на такива неща, само че в този мач прегоряхме и си изпуснахме нервите. Съжаляваме, само че това го има в играта, от време на време се случва по този начин ", съобщи Димов.

Димов има 90 мача за "сините ", само че е оставил сантиментите отвън терена. Димов призна, че към момента му тежи припуснатата шампионска купа, само че се старае да пази само позитивните страсти.

"Сантиментите ги оставяме отвън терена. Там излизам постоянно за победа и давам 100% от себе си. Бил съм и от двете страни. "

Какво още показа Димов пред камерата на DIEMA SPORT можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР