В културите на различни народи има много митове за възникването

...
В културите на различни народи има много митове за възникването
Коментари Харесай

Древни записи разказват, че Луната е построена от свръхразвита човешка цивилизация

В културите на разнообразни нации има доста легенди за възникването на Земята, Слънцето и Луната. Обикновено това се свързва с активността на разнообразни Богове.В китайската книга от династията Тан (618 – 907 година сл. Хр.), наречена Юянг Зазу, има много любопитна история за това по какъв начин се е появила Луната:„ По време на ръководството на Уен Зонг (809 – 840 година сл. н. е.), две момчета отиват в планината Сонгшан и се изгубват. Те срещат елементарен човек, който си почива в профил на пътя. Питат го за посоката и от кое място е.Човекът им дава отговор през смях: „ Уважаеми господа, знаете ли, че Луната е формирана от седем съкровища? Луната е като топка, от вътрешната страна е празна. Сиянието на Слънцето се отразява от нейната повърхнина. Построена е от 82 хиляди фамилии и аз съм от едно от тях. ”След това той демонстрира на пасажерите верния път и изчезва от погледа им. ”
Това значи, че преди повече от хиляда години в китайска книга към този момент има информация, че Луната не излъчва светлина, а единствено отразява слънчевата. Откъде са могли да знаят за това в тези антични времена?Не единствено в тази легенда се загатва, че Луната е изкуствено основана от хора. Китайски духовник аскет, който приказва за своя минал живот, който е бил преди стотици милиони години, твърди, че тогава към този момент е съществувала човешка цивилизация и е била доста по-развита от сегашната.Той споделя, че по това време е имало огромни градове с доста високи здания, които били ситуирани във всички краища на света, а великански кораби са се носели във въздуха, превозвайки хиляди пасажери.Благодарение на напредналата просвета и технологии тези хора стартират да мислят за основаването на изкуствено небесно тяло, което да осветява Земята през нощта. В същото време обектът би трябвало да свети не доста блестящо, с цел да могат хората да спят, само че и да свети задоволително и да осветява обектите.Когато тази на пръв взор немислима концепция е показана, тя е подкрепена от всички пластове на обществото. Цялото човечество се активизира за реализиране на построяването на големия план. В оня живот монахът работи като инженер и взе участие директно в построяването на Луната.Той споделя, че вътре в ядрото на Луната има доста прецизни зъбни колела, механизми, силово съоръжение и други устройства, а в пролуката сред ядрото и обвивката няма нищо. Външният пласт е защитна обвивка от дебела железна плоча с дебелина няколко километра.След няколко години непрекъсната работа човечеството най-сетне приключва построяването на Луната. Видимата повърхнина на спътника е особено настроена да отразява слънчевата светлина през нощта и да я изпраща назад към Земята.Четете още: Интервю с Кристофър Найт: Кой построи Луната?За да може Луната да свети непрестанно, скоростта на нейното въртене е изчислена по подобен метод, че едната й страна постоянно да е обърната към Земята. Тази страна е конфигурирана, а другата не е.Целият античен свят тържествено означи деня на довеждане докрай на строителството. Лунните строители стават най-уважаваната група хора по това време и са прославяни дълго.Но по-късно това развито общество стига до честен колапс заради от ден на ден и повече „ самоугаждане “. Това води до липса на материални запаси и огромни екологични проблеми. Стига се до там, че цялата цивилизация е унищожена, а оживелите представители на човечеството деградират до маймуноподобни същества.

 1 - Древни записи описват, че Луната е издигната от свръхразвита човешка цивилизация
Много модерни учени неведнъж означават, че Луната наподобява повече на неестествен обект, в сравнение с галактическо тяло, инцидентно закрепено в орбита към Земята.Списък на някои лунни странности:1. Диаметърът на Луната е тъкмо 1/395 от диаметъра на Слънцето, а дистанцията сред Луната и Земята е тъкмо 1/395 от дистанцията сред Земята и Слънцето. Поради това размерите на Слънцето и Луната образно наподобяват идентични от Земята. Подобно събитие е нехарактерно за астрономията и все още не е намерено второ сходно събитие в следената Вселена.2. Луната постоянно е обърната към Земята с една и съща страна. В допълнение, противоположната страна на спътника е доста друга от забележимата по своята изключително неравна повърхнина. Ако Луната е естествено небесно тяло в Слънчевата система, то това не би трябвало да е по този начин.3. Орбитите на естествените спътници на планетите нормално са елиптични, до момента в който орбитата на Луната е съвсем кръгла (с радиус 380 000 км).4. Луната евентуално е куха или има големи празнини. Това неведнъж е заявявано от учени.От 1969 година Съединени американски щати изпращат галактически кораби до спътника за научни експедиции. На повърхността са инсталирани сеизмографи. Едно от записаните лунни трусове е траяло повече от 55 минути. Слабите съмнения последователно се трансформират в мощни.Максималната активност е към 8 минути, след което амплитудата последователно отслабва, до момента в който всичко се успокои, а от самото начало на лунното земетресение се чува някакъв непрестанен гласовит екот.В отчет на НАСА от 2006 година Клайв Р. Нийл, професор по геология в Университета Нотр Дам в Съединени американски щати, споделя:„ Луната звънна като камбана. “Затова се допуска, че навътре в Луната има куха железна кора, а ядрото й е покрито с рядък пласт с дебелина от 16 до 32 км.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР