В културист ще се превърне КрискоКристиан Талев, по-известен като Криско,

...
В културист ще се превърне КрискоКристиан Талев, по-известен като Криско,
Коментари Харесай

Криско става културист

В културист ще се трансформира Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател! Рапърът продължава да тренира интензивно във фитнеса и към този момент се нацепи. А скоро може да се пусне и на някоe съревнование, в случай че продължава с това движение, написа в. "България през днешния ден ".

Само за четири месеца Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател качва цели 10 кг. Но единствено мускулна маса. С такова достижение не могат да се похвалят и елитни спортисти.

Ефектът от тренировките на Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател е забележим и от последните му фотоси. Бицепсът му към този момент ясно си проличава. Макар и не като на същинска батка, мускулите на изпълнителя са завършени и стегнати.

Рапърът употребява по най-пълноценния метод трите месеца, в които няма участия. Сега той може да си разреши да яде почасово, да почива интензивно и да ляга в точния момент.

Официално: Криско към този момент е чалгар

Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател е безапелационен, че ще продължи да тренира, макар че към този момент доближи стремежи резултат.

"Това е единствено началото ", признава музикантът, който неотдавна е татко.

Откакто се зае насериозно с фитнеса, дребничкият рапър всеки ден е в залата. Под зоркото око на персоналния му треньор Сами Хоссни Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател към този момент е на "ти " с упражненията.

Паралелно с тренировките, дуетната половинка на Слави пази и непоколебим хранителен режим. А също по този начин приема и куп добавки. От тях той към този момент има повече мощ и подвига повече, в сравнение с самият той тежи.

"В първите дни не можех да отлепя и 30 кг - спомня си Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател. Но с непримиримост и изпитание всичко се реализира. Вече върша серии с 80 кг от лежанката. Правя мъртва двигателна сила със 110 кг. Упражненията за рамо, които ми бяха най-трудни и колкото да подвигах и лоста, в този момент ги върша с 45 ", хвали се изпълнителят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР