В кулоарите на парламента Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е

...
В кулоарите на парламента Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Вотът на недоверие няма да мине

В коридорите на Народното събрание Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила разяснява оставката на задравния министър проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила и решението на Българска социалистическа партия да изиска избор на съмнение към държавното управление по тематиката корупция, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Моделът на опазването на здравето е сбъркан. Той не е верен. Моделът е сбъркан още от времето на Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ "Кирил и... към профила. Болниците не би трябвало да са търговски сдружения. Щом има медиатори, обикновено е да има изкушения. Какъвто и талантлив министър да бъде комплициран, щом моделът не е верен - няма по какъв начин да има успеваемост. Лично аз почитам проф. Петров. При най-малкото подозрение той си подаде оставката. Решението на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да я одобри е кардинално и вярно. Няма да предлагаме министър. Работа на премиера е да реши с кой ще работи ", разкри Сидеров и добави, че новият министър на опазването на здравето би трябвало да бъде добър управител и експерт. "Ще подкрепим в пленарна зала решението на Борисов. В най-скоро време ще имаме нов министър. Хората би трябвало да бъдат удовлетворени от качеството на опазването на здравето ", безапелационен беше той.

"Вотът на съмнение няма да мине. Управлявощото болшинство е устойчиво. Право на опозицията в една демократична страна е да желае избор на съмнение ", сподели още водачът на "Атака ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР