В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза,

...
В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза,
Коментари Харесай

Борисов: Конституционно правителство също е вариант

В коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че Мария Габриел е индивидът, който има всичките права, дадени от групата да договаря, да работи и да взема решения във връзка с реализирането на първия мандат.
Прочетете още
Борисов сподели още, че конституционно държавно управление също е вид. Както смяната в Конституцията също изисква най-малко 160 гласа и през идващите няколко дни може да се създадат совалки по тази тематика.

" Приходите в хазната за първото тримесечие до в този момент ще са по-малко с най-малко милиард и половина. Юни месец, сред 10 и 14, страната няма да може да си заплаща даже заплатите и пенсиите. Без държавно управление бюджет няма да се гледа. От първия ден приказвам за отговорност на всички партии. Бюджетът се работи от болшинства. Не единствено бюджетът е пленник на това, че няма държавно управление ", разяснява Борисов. 

По думите му проектът за възобновяване, Шенген и еврозоната също са заложници. 

" Толкова проблеми, които сега са заложници на това да се вършат някакви политически игрички ", сподели Борисов. 

" Колко пъти ще се удължава? Или ще създадем една страна, която да крета без бюджет, без вложения, без бъдеще. Това ли оферирате? ", по този начин водачът на ГЕРБ разяснява вероятността да бъде продължен сегашният бюджет. 

" Харчени са пари от проекта предплатено. Те би трябвало да се върнат, другояче няма по какъв начин да се финансират плановете. Докато си играем на войни и сходни неща, страната отива в канала ", безапелационен бе Борисов. 

" Ние работим върху първия мандат. Оптимист съм, тъй като въпреки всичко всички са изпратени тук да решат съществени политики. Обещахме, че ще подкрепим законите на Крум Зарков. Снощи го направихме в комисията, през днешния ден ще го създадем и в зала ", съобщи той.

" Считам, че това да изнасяш записи, с който и да е било, най-малкото не е красиво. Аз в живота си не съм записвал никого. Смятам, че това уронва достолепието на този, който го прави ", отговори 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР