В кртая на миналата седмица компанията Nvidia обяви плановете си

...
В кртая на миналата седмица компанията Nvidia обяви плановете си
Коментари Харесай

Nvidia повече няма да предлага драйвери за видеокартите, базирани на GPU Fermi

В кртая на предходната седмица компанията Nvidia разгласи проектите си да приключи софтуерната поддръжка на графичните процесори с архитектура Fermi.
Считано от този месец, компанията приключва да предлага Game Ready драйвери , включващи усъвършенствания на продуктивността и унищожаване на видяните неточности в драйверите на видеокартите с тези графични процесори. Критичните обновявания по сигурността за Nvidia Fermi ще продължат да излизат до месец януари 2019 година.

Да си напомним, че графичната архитектура Nvidia Fermi бе основата за видеокартите от сериите GeForce GTX 400 и GTX 500, като дълго време бе употребена и в мобилните версии от начално равнище от вида на GeForce 820M.

Освен това, от месец април тази година, обновените драйвери Game Ready и софтуерът GeForce Experience ще излизат само за 64-битовите операционни системи . Това ще засегне всички консуматори, работещи с 32-битовите Оценка за съвместимост Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, Linux и FreeBSD. И тук сериозните обновявания ще излизат до месец януари 2019 година. Съществуващите функционални благоприятни условия на GeForce Experience ще продължат да работят както по-рано.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР