В критично състояние, с опасност за живота, е детето, което

...
В критично състояние, с опасност за живота, е детето, което
Коментари Харесай

Обгорялото дете е в критично състояние, Пирогов с първи по...

В сериозно положение, с заплаха за живота, е детето, което през днешния ден е потърпевшо в ромската махала в Благоевград. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на УМБАЛСМ " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

" В 17.15 ч. детето постъпва при нас с тежки изгаряния. Настанено е незабавно в шокова зала. В момента сътрудниците работят и са напрегнат. Детето е в сериозно положение и с заплаха за живота ", добави доктор Димитров.

Детето не е придружавано от никой родственик по време на превозването му от Благоевград към " Пирогов ".

" Изгарянията на детето са тежки и са на всички места ", добави шефът на болничното заведение.

Той не може да каже с какъв % изгаряния е детето. " В момента сътрудниците се борят за живота на това дете, тъй че всички тези останали информации ще бъдат вероятно на следващия ден, когато към този момент имаме някаква визия. Сега значимо е да оцелее ", съобщи шефът на " Пирогов ".

Той не може да отговори дали става въпрос за битов случай. " Нямаме информация, чисто единствено от здравна позиция мога да ви дам информацията, която имаме, че нещата са тежки ", акцентира Димитров.

БГНЕС напомня, че момченце на 4.7 година е с тежки изгаряния след случай в ромската махала на Благоевград.

Инцидентът с детето е станал към 15.30 ч. през днешния ден, а в 16.00 ч. детето е превозено за лекуване в столичната болница " Пирогов ".

Полицията проверява аргументите за случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР