В криминалните книги и филми на аджамиите бандити им засичат

...
В криминалните книги и филми на аджамиите бандити им засичат
Коментари Харесай

Борисов се простреля с договорките с Ердоган, салтанати и козирувания не важат

В престъпните книги и филми на аджамиите бандити им засичат контактите, като им пуснат смущаваща информация, след което ченгетата наблюдават с кого ще се свържат на първо време. И Бойко се свърза с Ердоган!
Това стана откакто немското издание „ Шпигел “ написа, че българският министър председател и тогавашният основен прокурор Сотир Цацаров са обслужвали интереса на Анкара, връщайки й опозиционери, намиращи се в България. Според турски организации двамата обсъждали районни проблеми и двустранните връзки. Българските медии и жители пък изобщо не бяха известени за телефонния моабет.

Тия двамата в действителност са си повярвали доста и се мислят за стълбове в балканската, европейската, че и международната политика. Присъщо за диктатори. По същият комичен метод като Лукашенко почна да звъни на Путин като му припари от митингите и Европа…

Германското разузнаване е доста мощно по турското направление, безапелационни са специалисти, с каквито разговаряхме. Според тях, там се разгласява нещо за съмнителни или неприемливи дейности, свързани с режима в Анкара, значи нещата са тествани подробно. Освен това „ Шпигел “ непосредствено загатва Борисов и Цацаров, което е явен знак, че информацията идва от значимо и несъмнено място. Това може да е Федералната разследваща работа (ФРС - Bundesnachrichtendienst, BND), което значи, че има доказателства.

Известно е, че от 2009 година BND е подслушвала телефонни диалози на политици и управленци в Турция. На всеки 4 години федералното държавно управление поправя програмата за разузнаване. По отношение на Турция промени обаче не са правени и до днес… Всеки може да си направи заключения.

Според наши източници с изключение на с Ердоган, Борисов се е чул и немския канцлер Ангела Меркел. Какво са говорили – не е известно. Но може да се допуска, че защитавал своята непорочност. Възможно е също да е накиснал Ердоган, че го е заблудил за някои неща. Българкият министър председател се гордее с информираността си, само че все по-често се приказва, че е заблуждаван от службите посредством цензурирана и манипулирана информация. Много е допустимо турското разузнаване (Milli İstihbarat Teşkilatı - MİT, Милли Истихбарат Тешкилати — МИТ) също да е подавало към София данни, които са заблуждавали Борисов, само че са обслужвали Ердоган. Това, че Борисов не е схванал не е оневиняващо събитие, а утежняващо. Защото става дума за орисите и живота на почтени хора. България е член на Европейски Съюз и и е естествено " любовните " връзки сред Борисов и Ердоган да са във фокуса на патньорските служби. Няма да е изненада в случай че скоро се появят и разкрития за диалозите му с Путин и Ердоган, когато въртяха кранчето на Турски поток в конгресния център " Халич " на Златния рог в Истанбул на 8.01.20.

Цацаров също ще го отнесе. Защитните му тези не важат, тъй като се пробват да защитят явно политическо решение. Съмненията за сделки с Ердоган са от дълго време, просто в този момент се ускоряват. Един от слуховете е, че Борисов и Цацаров са помолили турските управляващи да спрат следствието против Делян Пеевски за контрабандата на цигари от „ Булгартабак “ и финансиране на терористични групировки против предаването на турски опозиционери. Всяка крушка си има и опашка, - споделя народът.

До през вчерашния ден Борисов имаше проблем с митингите, президента Радев, войните в задкулисието и позицията на Вашингтон, показвана през „ Политико “ – към този момент го затиска и лавина от Европа.

След изявленията в „ Шпигел “ Европарламентът изпрати 29 въпроса, сред които за ”Барселонагейт”, записите и фотосите на премиера Борисов, изтекли в последните месеци в общественото пространство. Питанията са до премиера Борисов, основния прокурор Гешев, правосъдния министър и към държавното управление като цяло. Това са спомагателните въпроси след чуването за България в групата в Екологичен потенциал за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права. Тази група е част от комисията ЛИБЕ на Европейския парламент. Гешев и Борисов бяха поканени за чуването на 28 август, само че не отидоха.

Не е просто втвърдяване на облаците – стихия е.

Гешев би трябвало да отговори и дали има предпочитание да поправя погрешната информация, оповестена на уеб страницата на прокуратурата, че чуването в групата е било по негова самодейност. " Всъщност групата реши да организира тази среща и предложения основния прокурор, който изпрати заместител ", се показва във въпросите. Когато сходна обстановка се опише по подобен метод, значи си настъпил мина…

Меркел няма да избавя Борисов, както е било. Първо: Вече стана брутално ясно, какъв човек е топлила под крилото. Второ: Ако отбрани Борисов, все едно пази Ердоган, което е парадокс. Трето: Меркел няма да си разреши да бъде запомнена в края на канцлерството й с поддръжка на деградирало и корумпирано ръководство.

Спасението на Борисов е в подаването на оставка. Веднага. Но тъй като задзавесието не позволява, потъването му набира животоопасна скорост.

Лошата вест за него и кръга край него е, че се задават още по-големи и доста неприятни изненади. Защото в случай че немското разузнаване държи обстоятелства за сделки с Ердоган, какво ли крият в касите други партньорски служби. Например английските за пиратското завладяване на либийския танкер „ Бадр “ край Бургас, например… Или американските за някои сделки с Кремъл. Тепърва ще научаваме и аргументите за отхвърли на Борисов да поддържа останалите членки на Европейски Съюз за глобите против Москва във връзка отравянето на Скрипал и щерка му с „ Новичок “ през 2018 година И ред други.

Ще бъде забавно и ще боли.

Освен това американците към този момент осъществят нов политически план, в който Борисов, Гешев и Пеевски не попадат. Очаква ги друго бъдеще, което няма връзка с розовия цвят...

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР