В Крим вече няма нито една западна хотелска или туристическа

...
В Крим вече няма нито една западна хотелска или туристическа
Коментари Харесай

Западният туристически бизнес окончателно напусна Крим

В Крим към този момент няма нито една западна хотелска или туристическа верига, откакто последната такава – американската Best Western Hotel & Resorts, се изтегли от полуострова поради налаганите от Съединени американски щати и Европейски Съюз наказания, оповестява в. " Московски времена ".
Хотелът " Best Western Sevastopol Hotel " беше един от последните знаци, че в Севастопол има и западно въздействие – след анексирането на Крим от Руската федерация. Сградата е строена още по времето на Съюз на съветските социалистически републики. Хотелът към момента работи, само че комерсиалната марка т.е. надписът към този момент е отстранен. Сега постройката е известна като " Севастопол хотел и СПА ". Други огромни западни марки – като Radisson и McDonald’s, от дълго време напуснаха полуострова.
" Best Western " не оперира директно хотели, а работи на правилото на франчайза. А член на личния състав на хотела в Севастопол разяснява пред Reuters, че франчайз съглашението е изтекло през предишния октомври.
След като Съединени американски щати и Европейски Съюз постановиха наказания на Русия, това принуди западният бизнес да напусне Крим. На процедура за западни компании е невероятно да употребяват за своите оперативни каузи банки в Крим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР