В края на юни Поли Генова разкри, че отново е

...
В края на юни Поли Генова разкри, че отново е
Коментари Харесай

Бременната Поли Генова излезе на сцената с прозрачен тоалет

В края на юни Поли Генова разкри, че още веднъж е бременна, а неотдавна във свое изявление показа, че детето ще се появи на бял свят в края на тази година. Засега певицата отхвърля да разкрие пола на бебето, само че за сметка на това издава, че с половинката ѝ възнамеряват да вдигнат женитба след раждането му, което е следващата радостна вест към нея.

Но мотивите за наслада на певицата не са единствено в персонален, а и в професионален проект, защото преди броени дни тя изнесе първия си огромен независим концерт, състоял се под намерено небе в Античния спектакъл на град Пловдив.

" Мечтая за този миг от години и съм безпределно разчувствана, че той се случва тъкмо в този стадий от живота ми ", сподели преди шоуто Генова.

В неговите рамки някогашната участничка от предаването " Като две капки вода " реши да зарадва публиката освен с песните си, само че и с провокативна визия. В специфичната вечер тя се появи на сцената с дълга блестяща рокля в черно и сребристо, стигаща до земята, която се отличаваше с паднало рамо и един ръкав. Заставайки под ярките светлини на прожекторите обаче, стана ясно, че тоалетът ѝ с десен зебра е направен от транспарантна материя, излагаща на показ огромна част от нейното тяло, в това число и заобленият ѝ стомах. Но по всичко проличава, че Поли въобще не се тормози от този факт, защото преди ден показа изложба със фотоси, снимани по време на концерта, в обществената мрежа.

" Знай, че съм твоя, споделям се Твоя ", гласи посланието ѝ към поста.

Това сигурно е най-дръзкото облекло, с което тя е излизала пред хората, тъй като по принцип русокоската не е от дамите, залагащи на сексапила. Но не щеш ли и този момент настъпи... Иначе въпросната дреха е дело на обичаната фешън къща на колежката ѝ Галена, тъй че едва ли за някого би било изненада, че тя е замислена по метод, който да демонстрира повече плът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР