В края на юни главният финансов директор на NVIDIA, Колет

...
В края на юни главният финансов директор на NVIDIA, Колет
Коментари Харесай

NVIDIA потвърждава, че санкциите на САЩ срещу Китай постигат целите си

В края на юни основният финансов шеф на NVIDIA, Колет Крес даде своята оценка за въздействието на американските наказания върху бранша на китайската компютърна промишленост, само че последното тримесечно събитие я принуди още веднъж да се върне към тематиката. Нищо не се е трансформирало през двата месеца, в които ръководителите на NVIDIA рапортуваха, като се изключи че самите те признаха успеваемостта на американските експортни ограничавания.

Колет Крес избра да изпревари всички свързани с това въпроси, като загатна обстановката със глобите при започване на квалифицираните си бележки. Първо, тя означи, че е осведомена със слуховете за опцията за нови ограничавания на износа на Съединени американски щати за Китай, и второ, тя добави, че съществуващите ограничавания реализират задачите си.

„ Като се има поради мощното търсене на нашите артикули в международен мащаб, не чакаме спомагателните ограничавания, които могат да бъдат въведени за експорт на нашите графични процесори за центрове за данни, да окажат неотложно доста влияние върху финансовите ни резултати. “

обясни тя

„ Въпреки това, в случай че такива спомагателни ограничавания бъдат въведени, в дълготраен проект те ще доведат до загуби и до дефинитивна загуба на способността на американската промишленост да бъде водеща и конкурентна на един от най-големите пазари в света. “

добави Колет Крес, повтаряйки изказванията си отпреди два месеца

През последното тримесечие делът на приходите на компанията от сървърния сегмент в Китай не се отклонява от историческите равнища в диапазона от 20 до 25% от световните доходи. Този дял включва освен компютърни решения, само че и телекомуникационни решения. В същото време най-силен растеж на приходите през последното тримесечие е регистриран на пазара в Съединени американски щати, защото там са съсредоточени доста разработчици на системи с изкуствен интелект и снабдители на облачни услуги.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР