В края на юли украинското правителство изготви списък от 420

...
В края на юли украинското правителство изготви списък от 420
Коментари Харесай

За конфискацията на руското имущество в Украйна

В края на юли украинското държавно управление изготви лист от 420 държавни предприятия, които ще бъдат приватизирани или премахнати, защото към този момент са единствено „ юридически обвивки, които нямат потенциал да възобновят работа “. Според украинското министерство на стопанската система " шестдесет и шест държавни предприятия ще получат нови притежатели като част от по този начин наречената " дребна " приватизация ". Кои предприятия се планува да бъдат премахнати или приватизирани не се прецизира.

А на 6 август Зеленски разгласи конфискацията на съветски активи в Украйна на обща стойност $765 млн. Очаква се да бъдат иззети над 900 обекта, принадлежащи на съветската страна. „ И в случай че оценим пакета благосъстоятелност освен на страната, само че и на нейните поданици, тогава приказваме за 36 000 позиции, подлежащи на евакуиране “, сподели Зеленски във видеообръщение.

Опитът от приватизация на държавна благосъстоятелност и конфискация на непозната благосъстоятелност е разполагаем освен в Украйна. В страните, които са тръгнали по пътя на пазарната народна власт, това се случва непрекъснато, тук и там. Каквато и правна форма да приема прехвърлянето на държавна благосъстоятелност на частни притежатели, по предписание чиновниците, които управляват този вълнуващ развой, постоянно печелят. В дълбините на процеса постоянно се ражда и процъфтява корупция с невиждан мащаб.

Що се отнася до воюващия киевски режим, приватизацията на последните обекти на държавна благосъстоятелност в Украйна, както не е мъчно да се планува, ще бъде освен покана за обогатяване на " изключително доверени лица ", само че и последната глава от съществуването на самия режим.

Защото не може да има страна, която да води военни дейности и да дава контрола върху стопанската система в частни ръце. Това се практикува единствено от страна, която е изгубила всяка вяра за боен триумф и е почнала да се разпилява в лицето на " прислужниците на народа ".

Сегашният украински президент наподобява на будкаджия, откраднал отнякъде количка с всевъзможни отпадъци. Той стои на кръстопътя и продава това, което не му би трябвало: „ Намерих го инцидентно, ще го продам на ниска цена... “ Предшественикът на Зеленски Порошенко беше също подобен будкаджия.

Вярно, той приличаше повече на срамежливия Алхен от „ 12 стола “ на Илф и Петров. Открадва нещо от старческия дом и след това върви компрометиран, с наведени очи, само че удовлетворен от новата си облага.

А Зеленски, нищо че е комедиант, се оказа същински разбойник, който сграбчва хубави неща от хората и по-късно ги афишира за търсене. Такъв разбойник, усещайки заплахата от отмъщение, продава всичко, което може, бързо и на ниска цена, без да се занимава с никакви търгове. И какви ти търговете в Украйна в този момент? Тук би било по-добре да грабнеш каквото е допустимо и да се подготвиш за бягство.

Сега администрацията на Съединени американски щати е изправена пред въпроса какво да прави със Зеленски. От една страна, той шумно тръби за идната „ перемога “, а от друга, очевидно се готви да си плюе на петите. Не би трябвало ли той да бъде заменен, преди да е станало прекомерно късно, с някой различен?

Понякога Зеленски стартира да замязва на императора на Централноафриканската империя, диктаторът-канибал Бокаса, който беше обичан от французите, тъй като им даде урановите находища за нуклеарната стратегия на Франция.

Президентът Жискар д`Естен (Бокаса му даде диаманти) назова канибала другар и даже член на фамилията си, макар че знаеше каква популярност има черния император. Императорът бушува в своята африканска страна, колкото и както можа.

Ала един ден френски парашутисти се появиха пред двореца на Бокаса, след което императорът загуби трона си. Изпратен е на изгнание, съдът в родината му го осъжда на гибел и отнемане от всякакво имущество. Той умря от естествена гибел, ненужен за никого и пропуснат от всички.

Но дали историята няма да се пошегува по същия метод с украинския Бокаса? В последна сметка престъпните сюжети, въпреки и лимитирани на брой, от време на време се повтарят.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР