В края на юли Джей Ло отбеляза своя 50-годишен юбилей,

...
В края на юли Джей Ло отбеляза своя 50-годишен юбилей,
Коментари Харесай

Джей Ло не остана длъжна на Алекс Родригес

В края на юли Джей Ло означи своя 50-годишен празник, а годеникът й Алекс Родригес й подари чисто ново спортно Porsche . Той снима изненадата и я слодели с всички нас, дружно с вълнението на певицата, на която за следващ път завидяхме за страхотния мъж.

След края на сполучливото си международно турне, Лопес се завърна назад вкъщи, при децата и обичания си. И реши, че това е най-подходящото време да му върне жеста . Родригес също имаше рожден ден неотдавна, само че доста време за празненства не им остана около концертите на звездата.

Затова в този момент Дженифър реши да се реваншира за безграничната поддръжка, която получава от своя избраник. Вчера, 15 август, някогашният бейзболист разгласява в профила си в Instagram видео, с което се похвали с подаръка, който Лопес му е направила - кола .
 Снимка 438867

Но не каква да е кола, а ретро модел джип Ford Bronco от 1974 г . Той сигурно е уникален, тъй като е напълно реставриран, а на облегалките на седалките има логото на A Rod, написа Daily Mail.
 Алекс Родригес, Джей Ло и изненадата му за юбилея на певицата
Как Алекс Родригес направи Джей Ло най-щастливата жена

Заслужено, несъмнено

Това е следващото попълнение в сбирката на Родригес, само че и най-ценното, тъй като е подарък от обичаната му жена. А Лопес потвърди, че също я бива в изненадите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Авг 14, 2019 в 6:39 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР