В края на януари стана ясно, че романсът между актьора

...
В края на януари стана ясно, че романсът между актьора
Коментари Харесай

Анита най-после си призна защо се разделиха с Рачков

В края на януари стана ясно, че романсът сред артиста и водещ на паметното предаване " Като две капки вода " Димитър Рачков и 24 години по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова е завършен.

Оказа се, че повода за раздялата им напълно не е обичайна, където нормално изневярата е най-вероятният мотив за това.

Всъщност стана ясно, че сред тях не е имало някакъв по-тежък спор или драма, а просто двамата са решили да приключат връзката си и да запазят положителни връзки. Така най-малко твърди самата Анита.
                             

" Предпочитам да не посрамвам персоналния си живот на показ. Единствено бих удостоверила, че връзките сред мен и Митко завършиха, и то по доста другарски метод ", отговори сбито модифицираната русокоска.

Разбира се, тя не се поколеба да изтрие всичките си общи фотоси с Рачков от Инстаграм, написа " Галерия ". 

Очевидно огромната разлика във възрастта, въпреки всичко, е оказала въздействие и на двамата. Близки до Рачков настояват, че повода за раздялата му с Анита не е в резултат на любовен триъгълник или невярност, а тривиална – несходство в характерите. И двамата демонстрираха любов и естетика, само че мнозина твърдяха, че любовта им още от началото е обречена.
                             

Да си напомним, че искрата сред Рачков и Анита пламна по време на снимането на видеоклип, само че през днешния ден всичко това остава към този момент в предишното.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР