В края на януари предстои премиерата на прочутия мюзикъл Цигулар

...
В края на януари предстои премиерата на прочутия мюзикъл Цигулар
Коментари Харесай

Цигулар на покрива с премиера в Музикалния театър другата седмица

В края на януари следва премиерата на фамозния мюзикъл " Цигулар на покрива " в Музикалния спектакъл.

София

Директорът на театъра Мариана Арсенова описа, че това е първото хитово заглавие в историята на мюзикъла, първият мюзикъл, който 8 години и 9 месеца не слиза от сцената на Бродуей. Изиграни са 2030 спектакъла.

Според шефа това е заглавието, което ще накара изпълнителската натрупа да изкара най-силните си качества, тъй като това е един дъблок психичен, доста мощен, интровертен и хубав мюзикъл. " В него са наранени логиката на психиката, битката на личността с традициите, с измененията, трудносттта на това да вземеш решение, дали да бъдеш почитател на всичко това, което са те учили, или да последваш сърцето си ", описа още Марияна Арсенова.

Относно режисьора на представлението - сърбинът Небойша Брадич, тя съобщи, че това е име, което макар че е от балканска страна, внася извънредно висока класа и европеиден лъх в постановката.

Премиерите на " Цигулар на покрива " са на 24, 25, 26 и 31 януари в Музикалния спектакъл.
 Небойша Брадич: Българите обичат театъра си и имат нужда от него Небойша Брадич: Българите обичат театъра си и имат нужда от него
Старо и ново. Религиозен стандарт и смяна. Прилича на тематика от новините, само че в действителност е история на повече от век. „ Цигулар на покрива “ е един от най-...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР