В края на всяка година и началото на новата повечето

...
В края на всяка година и началото на новата повечето
Коментари Харесай

Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

В края на всяка година и началото на новата множеството от нас си вършат равносметка, като, както сте забелязали, не дребна част от контактите ни онлайн, си споделят мислите по тематиката в профилите в обществените мрежи. Това направи и младата певица Крисия Тодорова. 

Виж още: Крисия, Сузанита, Андреа и нещо неловко: Кои са най-четените публикации във Vbox7 за 2019 година?

Тийнейджърката признава, че може би звучи носталгично, само че благодари на 2019 година за опциите, за възходите и спадовете. " Бих желала да преправя половината година и да бъда по-умна, в сравнение с бях ", написа Крисия в своя Instagram профил.

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя към този момент не е дете, а красива млада дама!

" Иска ми се слабостите ми да не са ме завладели или най-малко да съм съм взела поучения от неприятното и се надявам 2020 година да ме направи още по-силна ", написа Крисия на британски език.

Виж още: Крисия Тодорова е към този момент тийн, само че избра да не е кифла! Защо не пое по пътя на провокацията?

Всъщност тийнейджърката най-малко в професионален проект изглеждаше много постоянна през годината - записа ново парче, имаше няколко телевизионни появи, а и в учебно заведение нещата вървят добре.

Плановете на Крисия също са много смели. Въпреки че е едвам на 16 години, тя към този момент мисли за своето висше обучение, което още веднъж ще бъде обвързвано с музика. Крисия мечтае да учи в чужбина. Къде - няма значение, просто желае да има смисъл от това, че е там.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР