В края на този месец Bearded Ladies, създатели на Mutant

...
В края на този месец Bearded Ladies, създатели на Mutant
Коментари Харесай

Картата на Miasma Chronicles ще е значително по-голяма от тази на Road to Eden

В края на този месец Bearded Ladies, основатели на Mutant Year Zero: Road to Eden, ще показват своята последваща игра: Miasma Chronicles. Студиото има съществени упоритости за нея и ще се опитат да надградят на основата на триумфа на предходното им заглавие. В скорошно изявление за Eurogamer, Bearded Ladies обявиха, че картата в Miasma Chronicles ще е два-три пъти по-голяма от тази в Mutant Year Zero: Road to Eden.

Играта е походова, тактическа ролева игра, в която ще се запознаете с Елвис. Той е зарязан от своята майка, като напълно дребен в миньорско градче с името Седентъри, Кентъки.

Майка му обаче не го оставя напълно самичък, а с приятел на име Дигс, робот, който Елвис във времето препограмира. Двамата с него имат задача да да разкрият мистерията към Миазма – непозната същина, която заплашва съществуването на човечеството. Всеки, който има допир с Миазма се трансформира в извратена варварска версия на предходното си „ аз “. По пътя си Елвис и Дигс се срещат с всевъзможни причудливи персонажи. Отделно от Дигс, майката на Елвис му е завещала още нещо – специфична ръкавица, посредством която той може да управлява Миазма.

В играта се подчертава мощно на екологични тематики, като действието се развива 200 години след днешния ден в един порутен свят, не запомнил времето, в което планетата е била към момента незасегната от човешката лакомия и нелепост – време, определяно, като Голямата непоклатимост. Пластмасовите боклуци са на всички места в този свят, а най-запазената пластмаса дори се употребява като валута.

Bearded Ladies са нанесли усъвършенствания по всички фронтове спрямо Road to Eden. Освен размера на картата, те са изменили стелт механиките, тъй че да влизате и излизате свободно от тактически режим. А когато приказваме за тактичност, то ще може да отвличате вниманието на врага, като хвърляте предмети, с цел да ги заблудите за местоположението си или да ги примамите към себе си, до момента в който приятелите ви се измъкват. Играта излиза на 23.05.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР