В края на тази седмица врачанските общински съветници от мандат

...
В края на тази седмица врачанските общински съветници от мандат
Коментари Харесай

За последно: Врачанските съветници се събират на извънредна сесия

В края на тази седмица врачанските общински съветници от мандат 2015-2019 година ще се съберат за последно на изключително съвещание, научи организация BulNews. То ще се организира в петък от 13 часа в конферентната зала на общината.
В дневния ред на съветниците са включени 27 докладни, измежду които избор на краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на община Враца и краткотрайно изпълняващи длъжността кметове на кметства в общината и изменение на бюджета за тази година.
Сред точките, които ще гледат съвтениците, са решение за освобождение на „ Теклас – България “ ЕАД от възнаграждение на цени за административно-технически услуги, осъществявани от общината, продажба на общинска благосъстоятелност и жилища и решение за вдишване на дълг по план „ Обновяване и модернизиране на пешеходната зона на централната градска част на Враца “.
Това ще е последното събиране на досегашните локални сенатори, които към този момент са влезнали съществено в изборната конкуренция в опити още веднъж да се наместят в локалния парламент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР