В края на септември певицата Мариана Попова роди дете от

...
В края на септември певицата Мариана Попова роди дете от
Коментари Харесай

Италианецът на Мариана Попова се хвана с бизнес дама, среща се и с певицата

В края на септември певицата Мариана Попова роди дете от артиста Веселин Плачков. Тя нееднократно е споделяла, че точно екранният Левски е сродната й душа. „ След доста несполучливи връзки най-накрая открих същинската обич в лицето на Веско ”, признава изпълнителката, която има още една щерка от италианеца Ханес Перфлер.

Запознати издават, че Попова е в отлични връзки с някогашния си мъж. Налагало се да се срещат понякога поради детето и запазили положителния звук в общуването си. Така 9-годишната Мария-Магдалена се чувствала спокойна и претърпяла по-леко раздялата на родителите си.
Ханес и Мариана се срещнаха преди десетина години в Поморие, само че връзката им не съумя да проработи, въпреки че се снабдиха с щерка. Италианецът, който върти сполучлив ресторантьорски бизнес у нас, бил в морския град по работа. По стичане на събитията с певицата се озовали в един хотел, а сътрудника й Орлин Горанов ги срещнал. Говори се, че по това време Попова лекувала прочувствените рани, които й нанесла интимната спекулация с президента Георги Първанов, а Ханес я впечатлил с чара и възприятието си за комизъм. Той съумял да я измъкне от рецесията и да я зареди с позитивизъм. Още преди да имат време да напаснат характерите си, Мариана забременяла, а след това това им изиграло неприятна смешка. „ Нещата сред нас се развиха толкоз бързо, че нямахме време да се опознаем. Много сме разнообразни, по тази причина не се получи ”, споделяла е изпълнителката.

Преди години се заприказва, че Ханес постоянно кръшкал на Мариана, само че и двамата отхвърлят тези изказвания. Макар че се сгодиха в риалити шоуто „ ВИП Брадър ”, те по този начин и не стигнаха до брак, а разликите в характерите им безспорно оказали своето въздействие.
Днес ресторантьорът и сомелиер е благополучен в персоналния си живот и се радва, че новата му жена не е известна в общественото пространство. Чаровната русокоска се споделя Жанет Стоянова и работи в същата сфера като него – тя е един от притежателите на известен столичен клуб. Ханес е признателен на ориста, че се е събрал с нея, тъй като не може да си показа по-добра половинка. „ За времето, в което сме дружно, не сме се карали съществено нито един път. Освен това щерка ми доста я харесва, а това е значимо за мен ”, споделя Перфлер.

Междувременно Мариана също откри любовта и дори роди за повторно. Къдрокосата изпълнителка и артистът, изиграл Апостола във кино лентата „ Дякон Левски ”, са дружно от 3 години. И Веселин Плачков има щерка от предходна връзка, та в този момент всички са едно огромно и щастливо семейство. „ Никакви страшни катаклизми не е имало с децата. Не сме имали потребност от психолози и дълги диалози, с цел да обясняваме. Преди връзките ни не са били в ред, в този момент девойките виждат, че всичко е обикновено. Казват, че щом ние сме щастливи, те са добре ”, разказвал е Веско в свои изявленията.
За да бъде с Попова, той разтрогна 10-годишен брак и стартира живота си изначало. „ В един миг нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго равнище. Любовта не се възнамерява и не може да се изясни. Щастлив съм, че срещнах Мариана и имам привилегията да поддържам връзка всекидневно с чист човек като нея. Тя е същинско благосъстояние! Благодарен съм за опцията толкоз надарена жена като нея да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до различен ", споделял е артистът.

Засега влюбените не желаят повече деца, нито пък имат проекти за женитба. Неотдавна се появиха изказвания, че двойката е сключила скришен брак, само че те се оказаха единствено клюки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР