В края на седмицата мнозина останаха учудени от новината за

...
В края на седмицата мнозина останаха учудени от новината за
Коментари Харесай

Софиянски: Коалицията между Свободните демократи и Съюза на комунистите е грешка

В края на седмицата мнозина останаха учудени от новината за коалиция сред комунисти и свободни демократи. Възникна въпросът по какъв начин партии с тотално разнообразни идеологии се схващат, с цел да завоюват дружно гласовете ни на идния избор.

Интернационалът е химнът на Съветския съюз по времето на Ленин и Сталин, а в този момент - химн на Съюза на комунистите в България. Именно те се коалират с някогашните си политически врагове от десния набор.

Преди 20 година Стефан Софиянски и част от демократите от Съюз на демократичните сили напущат синята партия, с цел да станат Съюз на свободните демократи. В обединението са още някогашен сътрудник на Българска социалистическа партия и партия, подкрепила „ Воля “.

Съюзът на комунистите отказали изявление за bTV, само че обясниха, че " още от времето на Маркс комунистите са демократи ".

В предаването „ 120 минути “ Стефан Софиянски съобщи, че казусът е в неналичието на съгласуваност и в понеделник той ще бъде изчистен.

„ Ние напущаме обединението. Колегите са водели договаряния с едни партии, пропуснали са последните диалози. Въпросът е конкретизиран и на следващия ден ще бъде изменена регистрацията и няма да сме дружно “, изясни Софиянски.

„ От Българската комунистическа партия излязоха две партии – и двете се боядисаха. Едната се назовава Българска социалистическа партия с ръководител Корнелия Нинова, а другата - ГЕРБ с ръководител Бойко Борисов. Те си останаха и по нрав, и по визии, и по метод на работа комунистически “, съобщи Стефан Софиянски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР