В края на работната седмица Верея е получил писмо от

...
В края на работната седмица Верея е получил писмо от
Коментари Харесай

Нов сигнал за „черно тото“ в родния футбол

В края на работната седмица Верея е получил писмо от букмейкър, че се започва следствие на мача с Етър на 29 март, написа „ Тема Спорт “. “Болярите ” победиха с 3:0 вкъщи. Писмото евентуално го има и в БФС.

По това време клубът беше разтресен от напускането на мнимите съветски притежатели, които по този начин и не се афишираха публично за няколкото месеца, в които управляваха отбора от Стара Загора. С тях си потеглиха и множеството задгранични играчи и треньорите.

На заралии към този момент им беше наложена санкция от БФС в размер на 5000 лв. през февруари. Причината - съществени подозрения за мачове с авансово уречен резултат. Тогава бяха постъпили 3 сигнала от системата за ранно предизвестие на УЕФА, което докара до глобата. Ако има нови сигнали, то глобата ще бъде удвоена, утроена и така нататък

Според член 46, алинея 1, т. 3 на Дисциплинарния устав, в случай че даден клуб бъде махленски в неспортно противоправно въздействие на развиването на резултата на футболна среща, се постанова глоба в размер на 40 000 лв. и пренасяне на тима в по-ниско равнище (следващото по низходящ ред). В такава обстановка на клуба не се дава право да довърши сегашния сезон.

Това обаче не е единственият проблем пред клуба. Верея съвсем несъмнено ще остане без професионален лиценз за идващия сезон. Клубът е раздиран от финансови проблеми, като футболистите и треньорите сами признаха, че въобще не чакат заплащания до края на шампионата. Заралии дължат съществени суми и на някогашни свои играчи и чиновници. На този стадий се знае, че двама футболисти са осъдили клуба - Елиаш да Силва и Венцислав Бенгюзов, като съдът е разпоредил, че би трябвало да получат над 50 000 лв..

Заведени са и други искове. Отделно Верея има задължения към Национална агенция за приходите. Част от сумата е била погасена, само че другата продължава да е изискуема. Заралии са получили спомагателен период, с цел да изчистят задължението, само че е малко евентуално това да се случи. На 99% е несъмнено, че Верея няма да взе участие в професионалния футбол през идващия сезон, без значение дали резервира мястото си в елита по спортно-технически път.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР