В края на пролетната ваканция малките читатели могат да очакват

...
В края на пролетната ваканция малките читатели могат да очакват
Коментари Харесай

Какво крие новият нинджа дневник?

В края на пролетната почивка дребните читатели могат да чакат още една книга от обичаната си поредност, изпълнена със занимателни завършения и изненадващи провокации.
Аз съм Чейс Купър, а това е моят пети нинджа дневник. Най-готината част от живота ми като нинджа е, че той в никакъв случай не е отегчителен... за жал, това е и най-лошата част. В петък следва огромното шоу за гении на учебно заведение „ Бюканън “ (организирано от братовчедка ми Зоуи). Репетициите вървяха по вода, до момента в който някой не пусна диво животно в залата, което потроши половината сцена. Хубавата вест е, че сцената може да бъде поправена. Лошата – че виновникът към момента е на независимост и крои идващия си удар. Като че ли това не е задоволително, ами се постанова да си имам работа и с нови нинджи, един противен костюм на лос и изчезнало пиле. Така че – да, седмицата ми е много заета: конкуренция с времето в едно от най-големите ми тествания досега!
Маркъс Емерсън е създател на над 75 книги, само че максимален триумф реализира с поредицата „ Дневникът на един нинджа “. За себе си писателят споделя: Старая се да сътворявам книги, които са забавни, занимателни и вдъхновяващи освен за децата, само че и за възрастните, които тайничко отхвърлят да пораснат.
Роден в Южна Корея, когато е на девет години, той се реалокира със фамилията си в Савана, Илинойс, след това – в Хавай, и най-после се открива в Айова. Рисува от дребен и написа първата си история в осми клас. Почитател е на комиксите, видеоигрите и научнофантастичните филми. Има бакалавърска степен по графичен дизайн.
Маркъс Емерсън е псевдоним, който самият той споделя, че употребява: с цел да заблудя хората, че съм публицист, когато в реалност съм просто едно дете, което не желае да порасне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР