В края на октомври тази година на президентските избори в

...
В края на октомври тази година на президентските избори в
Коментари Харесай

Млада дама с прочут баща е много красива, но да не научавате нейната тайна СНИМКИ

В края на октомври тази година на президентските избори в Аржентина победи 60-годишният Алберто Фернандес. Потребителите в обществените мрежи обаче разискват не назначението на политика на високия пост, а неговия невероятен наследник, с който той доста се разграничава.

Като цяло Естанислао Фернандес е характерен 24-годишен представител на гит-културата.

Младежът играе видеоигри, стриймва в Туич за своите 2 200 почитатели.

Посещава разнообразни фестивали и евенти, а също обича косплея и да се трансформира в разнообразни персонажи от игри, комикси и филми.

Но тук има и една измама, всичките персонажи са от женски пол, написа Elcierre Digital.  Фото Instagram/dyhzy

Естанислао обича откровените облекла и тежкия грим - като на мил кралица. Сред героините, в които момчето се въплъщава, са Злодеида, Харли Куин, дамата котка и Пикачу.

Снимки със своя косплей той разгласява в Инстаграм, където е следван от близо 200 000 души. Геймърът не поддържа облиците си непрекъснато: стриймовете си той излъчва като елементарен юноша, а за работата си в застрахователна компания той облича публични костюми.
 Фото Instagram/dyhzy
Интимната другарка на Естанислао, с която той излиза от две години, поддържа неговото занимание, а татко му даже се гордее със сина си.

Алберто счита, че синът му е извънредно креативен човек, който не се тормози да демонстрира своята сила по разнообразни начини, написа Clarin.
 Фото Instagram/dyhzy
"Той е най-хубавият наследник, който можех да си пожелая. Неговите косплеи са толкоз запаметяващи се, че го канят на огромни фестивали, като на "Комик кон " в Ню Йорк ", споделя Фернандес старши.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР