В края на октомври сме и полека-лека през умовете ни

...
В края на октомври сме и полека-лека през умовете ни
Коментари Харесай

Какво научи Никол Кидман от пандемията

В края на октомври сме и полека-лека през мозъците ни стартират да се прокрадват коледни мисли. А около тях скоро ще стартираме да даваме оценки на изтичащата година и да вършим равносметки за това, което успяхме и не успяхме да свършим през 2020 година
 Никол Кидман на 53
Никол Кидман в 27 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Но в случай че има нещо несъмнено, то е, че коронавирусът ще участва в годишните равносметки на хората по целия свят.

И до момента в който държавните водачи евентуално ще запазят това за новогодишните си обръщения, някои от най-любимите ни звезди, към този момент са обзети от особеното възприятие и споделят размишленията си.

Точно това направи в ново изявление за The Wall Street Journal, 53-годишната носителка на Оскар Никол Кидман. Тя показа, че пандемията от ковид през 2020 година я е научила да не приема нищо за даденост.

on Aug 13, 2020 at 7:20pm PDT

" Живей за момента ", отговоря тя в серията бързи въпроси, заложени й от Кристина О " Нийл и прибавя, че това, което й липсва най-вече по време на карантината, са " обятия, тълпи, музика онлайн, хора, които се усещат в сигурност, пътувания - доста неща. "

Тя споделя още, че в никакъв случай няма да приема за даденост опцията да влезе в стая, цялостна с хора, да танцува под звуците на музика, да посети обичан човек в болница или тя самата да постъпи в болнично заведение при нужда.
 Лени Кравиц, Никол Кидман, годежът им и за какво го няма в записките на артиста Let Love Rule
Защо Лени Кравиц отхвърля да приказва за връзката си с Никол Кидман

Има и прикрито, има и покрито

" Но в това време ние сме издръжливи и обичам непоклатимостта на това, което ни прави хора, обичам това, което хората направиха един за различен, с цел да си оказват помощ в тази обстановка ", продължва Кидман. " Получавах го, давах го и е в действителност ужасно, че мога да го видя. "

Актрисата, която взе участие в новия сериал на HBO " Отмяната ", съобщи, че заради събитията нейното огромно семейство, е станало по-сплотено: " Също по този начин забелязах, че в този момент хората подвигат телефона и беседват повече. Чатовете не са задоволителни. Гласът е доста значим ", написа People.
 Никол Кидман,
Милионите, които Никол Кидман проработи за 2020 година

Актрисата знае по какъв начин да договаря

А в друго скорошно изявление за The Daily Telegraph Кидман съобщи, че ще " откаже филми ", в случай че те изискват да се отдалечава от фамилията си прекомерно дълго и тогава сподели, че то стои отпред на цели ѝ.

on Sep 18, 2020 at 8:31am PDT

Никол Кидман е омъжена за артиста Кийт Ърбан, с който имат две биологични деца - Сънди (12 години) и Фейт (9 години). Освен тях обаче, Никол има още две осиновени деца - Изабела (28 години) и Конър (25 години), от времето, когато беше омъжена за Том Круз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР