В края на октомври служителите на (ЦГМ) ще могат да

...
В края на октомври служителите на (ЦГМ) ще могат да
Коментари Харесай

Солени глоби за паркиране в зелени площи и по тротоари

В края на октомври чиновниците на (ЦГМ) ще могат да постановат наказания и на погрешно паркирали коли отвън зоните за почасово платено паркиране. За задачата те ще вървят с таблет и принтер и на място ще отпечатват санкцията, която ще бъде залепяна за предното стъклото на автомобила, паркиран в нарушаване, съобщи БГНЕС.
В доказателство контролиращите ще вършат снимков материал, който ще потвърждава осъщественото нарушаване. А глобата ще е сред 20 и 200 лв., според от нарушаването.
Залепеният стикер ще е доказателство, че лидерът към този момент има и следва да я заплати в инструкции период. За да няма оправдания, че стикерът е разкъсан или не е забелязан, нарушителят ще получи фиша си и по пощата.
Важен факт е, че тези санкции няма да се апелират, а също по този начин нямат и отминалост.
В момента чиновниците на ЦГМ се образоват да работят с новата система, след което потеглят на лов за извършители.
 Шофьор получи санкция от град, в който не е бил Шофьор получи санкция от град, в който не е бил
Шофьор отнесе санкция за погрешно паркиране във Варна, само че без да е стъпвал в града, предава Нова тв. Фишът дошъл по пощата, а от...
В поддръжка на борбата с нарушителите се включват и над 200 спомагателни камери.
Става въпрос за уредите, които сега са инсталирани на светофарите, с цел да наблюдават трафика. Скоро се чака системата на Центъра за ръководство на трафика да бъде обвързвана с тази на „. Така в действително време от центъра ще уведомяват КАТ за всяко снимано нарушаване – минаване на алено, говорене по телефон без хендсфри или неправилни маневри. Санкционирането ще става с фиш.
Системата на центъра за ръководство на трафика към този момент засича каране в бус лента.
С камерите по светофарите ще се следи и за погрешно паркиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР