В края на миналия сезон се разрази истинска трансферна сага

...
В края на миналия сезон се разрази истинска трансферна сага
Коментари Харесай

Сега разбрахте ли защо Диего Фабрини не е в Левски?!

В края на предишния сезон се развихри същинска трансферна сага към халфа Диего Фабрини. Спряган интензивно за Левски, италианският халф се озова в ЦСКА. Някои почитатели на " сините " веднаха настръхнаха против управлението и новия треньор Петър Хубчев. Как от " Герена " разрешили на " алените " да им завлечен толкоз първокласен футболист, още веднъж ли ще сме трета цигулка и прочие.

Тогава само ТОПСПОРТ заяви повода да не се стигне до привличането на полузащитника в редиците на " сините ". Фабрини не е бил мечтан от Хубчев. Това по-късно бе доказано в изявление за нашата медия и от румънския управител Джовани Бекали. Той призна, че италианецът е бил гледан онлайн от помощниците на някогашния народен селекционер, които не са останали удовлетворени от играта му във фаза отбрана.
 Петър Хубчев спрял трансфер на Диего Фабрини в Левски
Петър Хубчев спрял трансфер на Диего Фабрини в Левски

Италианецът мъчно щял да увеличи класата на " синия " отбор

Известно е, че Хубчев държи тимът му да практикува дълбока преса, която стартира точно от офанзивните футболисти. Е, във вчерашния мач на ЦСКА против Етър, приключил 2:2, ясно видяхме за какво Диего Фабрини не се озова на " Герена ". Италианецът несъмнено бе един от най-слабите на терена, в случай че не и най-слабият. Апатичен във фаза отбрана, той разреши на няколко пъти да бъде изработен за смях от Крум Стоянов. А от това пристигнаха и две неприятности за Витаутас Черниаускас. Готови сме да се обзаложим, че в случай че в този миг треньор на " алените " бе някогашният бранител, то той надали щеше да го изтърпи до края на първото полувреме.

Въпреки че е още на 28 години, наподобява, че италианецът е изгубил от скоростта си. Това може да се окаже сериозен проблем за " алените ", защото той е гласен за титуляр. Играта без топка на Фабрини и слабостите във фаза отбрана мъчно биха могли да бъдат забелязани против слаб съперник като ОФК Титоград, само че лъсват в мач с по-стойностен противник, какъвто несъмнено е Етър. Явно сходно държание от Диего е следил и Георги Донков, когато го е гледал с екипа на Ботошани.
 Снимка 433786
Източник:

В ролята на Фабрини сега в Левски гледаме Давиде Мариани. Швейцарецът е като видоизменен след идването на Петър Хубчев. Поведението на халфа на терена е напълно променено. Помним Давиде, който от време на време се отнасяше надменно със дилемите си в защита, а в последните мачове на " сините " той несъмнено е от играчите, навъртели максимален километраж. И тук сме подготвени да се обзаложим, че в идващите месеци стартовата единадесеторка на 26-кратните първенци ще стартира точно с швейцарския халф.

Мнозина си задаваха въпроса за какво Левски се отхвърли от Диего Фабрини. Е, към този момент получиха отговор на това, a Петър Хубчев означи следващия си правилен ход като треньор на " сините ".
 Снимка 428240
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР