В края на миналия сезон, когато Лос Анджелис Лейкърс не

...
В края на миналия сезон, когато Лос Анджелис Лейкърс не
Коментари Харесай

Когато спечелиш титла, а автобусът те забрави

В края на предишния сезон, когато Лос Анджелис Лейкърс не се класираха за плейофите, Леброн Джеймс даде едно много тежко заричане. А точно, че проклятието няма да тегне постоянно и напълно скоро тимът още веднъж ще бъде първенец.
 Леброн Джеймс и формалното удостоверение за новата многомилионна покупка на Краля
Какво си купи Леброн Джеймс за 36 милиона $

Краля харчи парите си рационално

Признаваме си, че тогава леко повдигнахме вежди, тъй като нито съставът, нито играта на Лейкърс бяха на нужното равнище. Хубаво, само че неслучайно прозвището на Джеймс е Краля.

И Краля съблюдава обещанията си. Убедителните победи в балона в Орландо потвърдиха, че Леброн Джеймс сигурно е един от най-хубавите баскетболисти за всички времена.

на Окт 12, 2020 в 8:04 PDT

Благодарение на него купата на NBA още веднъж е в владеене на Лейкърс за първи път от 10 години насам. Това безспорно е огромна наслада и за играчи, и за почитатели.

на Окт 12, 2020 в 10:35 PDT

Толкова огромна, че от празненства Куин Кук е бил пропуснат от съотборниците си. За това излиза наяве от включване онлайн на неговия съотборник Джей Ар Смит в Instagram.

The Lakers team bus forgot Quinn Cook at the arena so he went on JR's IG live and told them to come back

(via )
— Bleacher Report (@BleacherReport)
От него виждаме по какъв начин Смит е в клубния рейс и е на седмото небе от благополучие поради спечелването на купата. В коментар пък Кук написа, че преди малко той също е спечелил купата, само че клубният рейс не го е изчакал.

Доста смешна обстановка се е получила, а гардът на Лейкърс упорства също по този начин рейсът да се върне, с цел да го вземе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР