В края на миналия месец ви съобщихме, че бивши разработчици

...
В края на миналия месец ви съобщихме, че бивши разработчици
Коментари Харесай

WolfEye Studios представиха своята първа игра

В края на предишния месец ви съобщихме, че някогашни разработчици на Arkane, студиото зад класики, като Prey и Dishonored са основали своя лична гейм компания с името WolfEye Studios. По време на The Games Awards 2019 те показаха и своята първа игра с името Weird West.

Публикувана от Devolver Digital, Weird West съставлява екшън ролева игра, която, както може да се види и от премиерното ѝ видео се отличава в забележителна степен от предходната работа на разработчиците. Но евентуално това остава главно във връзка с показаната визия и хармония на играта, защото, както акцентират съоснователите на студиото Рафаел Колантонио и Жулиен Роби,, тяхната обич за пресъздаването на имерсивни симулатори и игри с дълбочина на системите и механиките им ще е в основата и на Weird Wild West.

А в това време беше доказано и че по играта работи едно от емблематичните имена в гейм промишлеността в последните 20 години – самият Крис Авелоун, прочут със своята работа по класики, като Planescape Torment, Star Wars: Knights of the Old Republic, Prey, Fallout: New Vegas, Divinity: Original Sin 2 и доста други. Потвърждение за това пристигна от самия Авелоун.



Засега няма информация за кои платформи се приготвя Weird West. Няма посочена и ориентировъчна дата за премиерата на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР