В края на миналата седмица в китайската социална мрежа Weibo

...
В края на миналата седмица в китайската социална мрежа Weibo
Коментари Харесай

Ето как ще изглеждат iPhone 11 и iPhone 11 Max


В края на предходната седмица в китайската обществена мрежа Weibo се появиха фотоси на калъпи за произвеждане за калъфи за iPhone 11 и iPhone 11 Max, които удостоверяват слуховете за дизайна на идващите флагмани на Apple.

По всичко проличава, че гърбовете на новите телефони ще са изменени и ще са " украсени " с много обемисти и недотам естетически издържани издадени квадратни модули, които ще обитават три камери.

Сред тях се чака да има основен 14-мегапикселов датчик, 10-мегапикселова камера за далечно снимане и Time-of-Flight датчик за детайлно различаване на околната среда.
 Снимка 419485

Снимките от Weibo демонстрират, че и тази година Apple няма да лиши телефоните си от модула в горната предница на телефона, където се намират селфи камерата, слушалката и други датчици.

Цялата информация до тук разкрива технологии, които по нищо не превъзхождат последните Galaxy S модели на Samsung или тези на Huawei в лицето на P30 и P30 Pro. Като прибавим и това, че най-вероятно никой от новите модели на Apple няма да разполага с 5G модем, бъдещите iPhone 11 и 11 Max стартират да наподобяват все по-малко атрактивни.
 iPhone XI евентуално ще е с 3 камери
iPhone XI евентуално ще е с 3 камери

Apple би трябвало да промени нещо, и то скоро

Възможно е Тим Кук и хората му да ни объркан с нови екстри под формата на доста по-мощни чипове и нови усъвършенствания по камерите, само че за момента идващите телефони на Apple наподобяват много скучни на фона на последните, които видяхме от другите водещи производители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР