В края на миналата седмица в живо включване на Хали

...
В края на миналата седмица в живо включване на Хали
Коментари Харесай

Защо Хали Бери няма да бъде трансджендър мъж

В края на предходната седмица в живо включване на Хали Бери в Instagram актрисата сподели, че обмисля вероятността една от идващите ѝ функции да бъде на трансджендър мъж.
 Хали Бери и какъв брой добре наподобява актрисата без грим
Хали Бери - мокра, гола и без грим

Естествена хубост

Това обаче към този момент не е на дневен ред и Бери се е отказала от концепцията. Причината е, че е получила доста отрицателна противоположна връзка и мнения в обществените мрежи.

" През уикенда имах опцията да обмисля опцията да изиграя трансджендър мъж във филм и желая да се извиня на всички ", написа Бери в Twitter.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на Юни 21, 2020 в 12:50 PDT

Актрисата написа още, че като цисджендър жена (идентичност, при която биологичният пол и полът, с който се разпознава човек, съвпадат) не трябва да поема тази роля, а да даде опция на артист от трансджендър общността да го направи.

pic.twitter.com/qpE8Tw1Xmu
— Halle Berry (@halleberry) July 7, 2020
Хали Бери благодари за упътванията и рецензиите, които е получила през последните няколко дни. Тя се зарича, че ще продължи да се вслушва в хората и по този метод да се образова.
 Хънтър Шейфър,
Кое е трансджендър момичето от " Еуфория "

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

Опасенията на множеството хора, които не считат за редно Бери да изиграе трансджендър мъж, са, че тя няма да може нито да разбере оптимално добре, нито да влезе в подобен облик, толкоз добре, колкото би го направил представител на трансджендър общността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР