В края на миналата седмица, Sony направи важен анонс.Компанията сподели,

...
В края на миналата седмица, Sony направи важен анонс.Компанията сподели,
Коментари Харесай

Sony са продали половин милиард PlayStation конзоли

В края на предходната седмица, Sony направи значим анонс.
Компанията показа, че към този момент са продадени повече от 500 000 000 PlayStation конзоли от стартирането на технологията на пазара през 1994 в Япония. Точната цифра е 525.3 млн. и включва продажбите на PS1, PS2, PS3, PS4, PSP и PS Vita. Продажбите на PS4 единствено, към сегашния миг се пресмятат на 81.2 продадени бройки.

Моментът е мотив за Sony да издаде и специфичен наследник модел PS4 в стеснен брой от 50 000 конзоли. Заедно с тях идва специфичен контролер и шлем за виртуална действителност.

„Бих желал да заявя моята най-дълбока признателност за продължаващата поддръжка от страна на нашите почитатели и сътрудници, които дружно способстваха към богатата история на PlayStation“, разгласи Джон Кодера, президент на Sony Interactive Entertainment. „Без нашата буйна общественост, нямаше да можем да достигнем това удивително достижение. За да заявяваме нашето самопризнание към своите лоялни последователи, ние показване специфичните издания PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition.Ще продължим да вършим PlayStation най-хубавото място за игра на всички, както и ще продължим да сме все по този начин отдадени към разширението на нашата библиотека от страхотни игри и многообразие от мрежови услуги“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР