В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 23-годишен

...
В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 23-годишен
Коментари Харесай

Арести за дрога и кражби в Кюстендил и Дупница

В края на предходната седмица кюстендилски служители на реда са задържали 23-годишен мъж за владеене на наркотично вещество.Проверката е осъществена на ул. „ Цар Освободител “ в града в наличието на поемни лица, у младия мъж са открити 2 опаковки с розово прахообразно вещество и на бучки, което е реагирало на амфетамин при направения полеви наркотест. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане. Уведомен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Дупница са арестувани двамюа млади мъже за разваляне на непозната собственост/17 и 18 г./, които са счупили предно стъкло на врата на л.а. „ Шкода “. Автомобилът е бил паркиран на ул. „ В. Левски “ Дупница. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Дупница в края на предходната седмица за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. 49-годишният лидер на л.а. „ Мерцедес “ е тестван в с. Крайници, дрегерът е отчел резултат 1.36 промила алкохол в издишания въздух. На лидера е взета кръв за разбор. Задържан е с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Дупница. За случая е известен дежурен прокурор.

В края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Дупница е декларирана кражба на бензинова резачка и принадлежности от къща в с. Слатино; в районно управление (на МВР) Рила е декларирана кражба на музикална уредба, тонколони, ел. машина за рязане на дърва, принадлежности от къща в с. Мурсалево. По случаите са формирани досъдебни производства, известен е дежурен прокурор.

2 лица, оповестени за локално търсене, са открити от чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил. Близките им са подали сигналите, че са напуснали домовети си. Предадени са на роднините им в положително положение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР