В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са установили и

...
В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са установили и
Коментари Харесай

Четирима задържани с хероин и метамфетамин в Кюстендил и Дупница

В края на предходната седмица кюстендилски служители на реда са открили и задържали трима притежатели на наркотични субстанции. При инспекцията на служителите на реда от районно управление (на МВР) Кюстендил, в тях бил открит хероин.
От единия – 45-годишен мъж, са конфискувани 2 опаковки хероин. От другия 27-годишен мъж е конфискувана опаковка хероин, от 34-годишна жена са конфискувани 3 опаковки хероин.
Общо конфискуваното наркотично вещество е 10.58 година Видът му е открит с полеви наркотест. По случаите са стартирани досъдебни производства в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Дупнишки служители на реда направили инспекция на 33-годишен мъж в с. Яхиново. При инспекцията у него са разкрили 2 опаковки с наркотични субстанции.
Едното вещество е реагирало на метамфетамин, другото – на хероин. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. 33-годишният мъж е арестуван за 24 часа. По случая е стартирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор, съобщи за сътрудник на Actualno.com от града - Катя Табачка - представител на ОД Министерство на вътрешните работи - Кюстендил.
Припомняме, че предходната седмица от дупнишкото село Яхиново чиновници на районно управление (на МВР) Дупница откриват 815 къса цигари от разнообразни марки и без български акцизен бандерол.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР