В края на миналата седмица, корейците обявиха, че започват създаването

...
В края на миналата седмица, корейците обявиха, че започват създаването
Коментари Харесай

Hyundai ще прави най-високопроходимите ходещи автомобили

В края на предходната седмица, корейците оповестиха, че стартират основаването на поделение, наречено New Horizons Studio. Това поделение ще се концентрира върху основаването на така наречен транспортни средства с оптималната подвижност (UMV - Ultimate Mobility Vehicles).

Вицепрезидентът на дивизията Йонг Су съобщи, че екипът му е решен да построи първата в света самоходна кола. Подобна техника ще бъде ориентирана към клиенти, които желаят да пътуват по ексцентрични настилки и извънредно тежък офроуд, в това число региони, до които колите не са стигали преди.
 Hyundai ще прави най-високопроходимите

New Horizons Studio сега работи по серийната версия на прототипа Hyundai Elevate, който беше показан за първи път на CES 2019. Отличителна линия на Elevate са колелата, прикрепени към телескопичните крайници. Hyundai има вяра, че сходно съоръжение може да се употребява за незабавни служби при положение на естествени бедствия.

Самоходната кола ще може да оказва помощ и да вземем за пример на хората с увреждания. При липса на рампа те ще могат да извикат такава кола непосредствено до къщата си, тя ще се придвижи до вратата и ще се подравни с пода, тъй че човек на инвалидна количка да влезе в салона безпроблемно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР