В края на миналата седмица Guerilla Games и Sony публикуваха

...
В края на миналата седмица Guerilla Games и Sony публикуваха
Коментари Харесай

Видео към Horizon Forbidden West: Burning Shores представя Сейка

В края на предходната седмица Guerilla Games и Sony разгласиха ново видео към Burning Shores, огромното допълнение към Forbidden West: Burning Shores. Самото то излиза през днешния ден, а през вчерашния ден ни беше показано следващото видео към допълнението, в което се срещаме със Сейка, асистент и правилен другар на основния воин Алой.

Видеото ни показва връзката сред двата персонажа и ни споделя за младия боец Сейка. Още един път може да се насладим на крайбрежния пейзаж на разрушения Лос Анджелис и да забележим отново този голям роботизиран паяк от предходното видео.

Рейка е от племето Куен, показано в истинската игра. Макар и боец като Алой, Рейка се разграничава доста от нея като характер и мотивация. Алой е описвана по-скоро като “единак “, до момента в който Рейка е стимулирана да се включи в това премеждие, стимулирана от любовта към фамилията си и своето племе.

Forbidden West: Burning Shores ще показа големия свят на Лос Анджелис и нови машини, като да вземем за пример Водното крило. Приличаща на пеликан, роботизираната птица освен може да лети във въздуха, само че и да се гмурка под вода. Ще бъде показано и племе, което се появява в края на главната игра – Куен – морски народ, боравещ ловко с технологиите от остарелия свят. Освен самите Куен, ще може да обхождате тяхното поселище.

Размерът на Burning Shores е 16.7GB и излиза за PS5 през днешния ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР