В края на миналата седмица Филип Плейн представи в Милано

...
В края на миналата седмица Филип Плейн представи в Милано
Коментари Харесай

Филип Плейн и модата за пораснали момчета

В края на предходната седмица Филип Плейн показа в Милано новите сбирки на марките Billionaire и Plein Sport. Докато първият е ориентиран напълно към мъжа, който умее да се отличава, във втория има по нещо и за двата пола. Но дано подчертаваме върху показаните мъжки модели.

Както самият Плейн споделя, Billionaire съумява да разграничи момчетата от същинските мъже. Дрехите не са единствено за милиардери, както подсказва името, само че несъмнено са ориентирани към мъжете със солидни финансови благоприятни условия.

Публикация, споделена от BILLIONAIRE (@billionaireinternational) на Юни 18, 2018 в 1:17 PDT

Модното шоу, носещо името Billionaire Hotel , показа предложенията на марката за сезон пролет/лято 2019. Както постоянно, Филип Плейн заложи освен на ревю в чистия смисъл на думата , само че сътвори същински театър, като даже изневери на обичаните си рап части за сметка на рок и кънтри музика.

 Снимка 363002

Дизайнерът явно е обожател на наклонност за умишленото състаряване. Бялата коса и брада очевидно не вършат някои мъже по-непривлекателни. Дори в противен случай - уреждат им място измежду моделите на Плейн. Брада си остава знак за неустрашимост, в комбиниране с дискретно, или не толкоз, разкопчаните ризи.

Публикация, споделена от BILLIONAIRE (@billionaireinternational) на Юни 17, 2018 в 12:20 PDT

Сака в композиция с бейбзолна шапка, костюми с къси панталони, ярки цветове или класическа композиция от черно и бяло. Новата сбирка на Billionaire предлага по нещо за всеки усет. Но е единствено за пораснали момчета. Онези, които се осмеляват да носят розов костюм с флорална риза и го вършат с задоволителна неустрашимост.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein78) на Юни 17, 2018 в 12:21 PDT

Мокасините и белите кецове остават тренд при обувките, а късите панталони се носят с високи чорапи , повелява Филип Плейн. В наложителен аксесоар се трансформира чантата. Но не онази, дребната, която поражда доста шеговити мнения.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein78) на Юни 17, 2018 в 12:01 PDT

В случая приказваме за сак или дребен куфар, който като че ли крещи, че е цялостен с пари . Дори и да не е, самият той коства задоволително. Отново виждаме афинитета на дизайнера към другите кожи и в частност крокодилската, материализиран в нови модели.

Публикация, споделена от BILLIONAIRE (@billionaireinternational) на Юни 17, 2018 в 12:46 PDT

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein78) на Юни 17, 2018 в 1:00 PDT

В мъжката сбирка на Plein Sport акцентът е върху блузите с яка и V-образното деколте. Преобладаващите цветове са бяло, черно, тъмнозелено и синьо.

Публикация, споделена от Plein Sport (@pleinsport) на Юни 17, 2018 в 12:49 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР