В края на миналата седмица една снимка, разпространена в социалните

...
В края на миналата седмица една снимка, разпространена в социалните
Коментари Харесай

Какво са намислили Кание Уест и Илон Мъск

В края на предходната седмица една фотография, публикувана в обществените мрежи, съумя да ни озадачи и да провокира редица въпроси. На нея виждаме рапъра Кание Уест и бизнесмена Илон Мъск .

Мястото, на което е изработен фрагментът, най-вероятно е домът на изпълнителя, а индивидът зад обектива - половинката на милиардера - Grimes. Дотук нищо чак толкоз изненадващо - двама богати и известни мъже, които очевидно са намерили общо между тях.

Но по-интересното пристигна малко по-късно. Уест разгласи в профила си в Twitter, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати на идващите избори , които са единствено след няколко месеца. А Мъск побърза да съобщи своята безапелационна " цялостна поддръжка " за това негово решение.

You have my full support!
— Elon Musk (@elonmusk) July 5, 2020
Решението на рапъра несъмнено съумя да озадачи мнозина, най-много заради обстоятелството, че ще би трябвало да се изправи в пряк конфликт с досегашния си непосредствен другар Доналд Тръмп , към който не криеше поддръжката си. И по този начин бе един от дребното в шоубизнеса, който не го ненавижда и подлага на критика.

Но очевидно симпатизирането на непознати политики към този момент не е задоволително на Уест и той желае да предложи своя стратегия, с която да направи Америка още веднъж велика. А въпросителните на този стадий са доста повече от отговорите, които имаме.
 Снимка 486802

На първо място е подозрението дали желанията на Кание са същински или не са просто следващият трик, с който да вдигне звук към името си и новия си албум. Но имайки поради обстоятелството, че предходната година Уест съобщи желанията си да бъде претендент през 2024 година , те очевидно са съществени и е намерил и причина да не чака още един мандат на някой различен.

Но щом в действителност се е прицелил към политическа кариера, и то на този най-висш пост, не е ясно дали ще разчита на поддръжката на някоя партия или по-скоро ще бъде самостоятелен претендент , предава ABC.

С тил като Илон Мъск , сигурно не му трябват политически съдружници, а и за финансовото поръчителство на акцията също няма да се тормози. В какво тъкмо обаче ще се изрази поддръжката на притежателя на Tesla и дали няма да търси нещо в подмяна, също не е доста ясно.

Предприемачът нееднократно е изразявал неодобрението си към политиките на Тръмп и даже неотдавна наруши разпоредбите и отвори фабриката си в Калифорния, макар възбраната. За сметка на това, Мъск на няколко пъти е заявявал, че Уест го въодушевява . Затова нищо чудно двамата да са сключили взаимно преференциална сделка.
 Ким Кардашиян, договорът за KKW Beauty и милиардерка ли е към този момент
Милиардерка ли е към този момент Ким Кардашиян

Пореден верен ход

Няма по какъв начин да не се замислим и над въпроса какво би било, в случай че Ким Кардашиян стане Първа дама на Съединени американски щати ... Определено занапред ще става забавно в Белия дом и по пътя към него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР