В края на миналата седмица, дупнишки полицаи са заловили 40-годишнен

...
В края на миналата седмица, дупнишки полицаи са заловили 40-годишнен
Коментари Харесай

Рекорд в Дупница! Хванаха шофьор с 4.24 промила

В края на предходната седмица, дупнишки служители на реда са заловили 40-годишнен лидер на л.а. „ Фолксваген с 4.24 промила алкохол в кръвта. Водачът е арестуван с полицейска заповед за 24 часа. Проверката е осъществена на ГП Е 79, стартирано е бързо полицейско произвеждане по случая в районно управление (на МВР) Дупница.
Рилски служители на реда пък, са открили 27-годишен лидер на л.а. „ Мерцедес “ да ръководи след приложимост на наркотични субстанции, инспекцията е осъществена на пътя Рила – Кочеринови. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за разбор. Задържан е с полицейска заповед за 24 часа, стартирано е бързо полицейско произвеждане по случая. Друг лидер на л.а. “Ауди “ от Сандански е открит от пътни служители на реда от Рила да ръководи след приложимост на наркотични субстанции, при последвалата инспекция в автомобила са открити 110 г марихуана. Водачът е арестуван за 24 часа, стартирано е досъдебно произвеждане по случая.
24-годишен лидер на л.а. „ Мерцедес “ е открит от бобовдолски служители на реда да ръководи след приложимост на алкохол. Проверката е осъществена при разклона за с. Паничарево, дрегерът е отчел резултат 2.00 промила алкохол в издишания въздух, бързо полицейско произвеждане е стартирано по случая в районно управление (на МВР) Бобов дол. Водачът е арестуван за 24 ч, съобщи за сътрудник на Actualno.com от града, Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР