В края на миналата седмица Доналд и Мелания Тръмп пристигнаха

...
В края на миналата седмица Доналд и Мелания Тръмп пристигнаха
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, посещението в Япония и тоалетите на Първата дама

В края на предходната седмица Доналд и Мелания Тръмп дойдоха на четиридневно посещаване в Япония. Посрещнаха ги император Нарухито и императрица Масако.

Както протоколът повелява в тези случаи, в по-голямата част от времето президентът има една стратегия, а брачната половинка му - друга. Първата дама на Съединени американски щати имаше няколко уговорката по женски с императрицата на Япония, както и със брачната половинка на премиера, допълващи натоварената стратегия.

На тях, както и на формалните вечери, госпожа Тръмп получи следващата опция да показва жанр, както и тоалети за хиляди долари.

Според фешън експерти, за четирите дни аудиенция в Страната на изгряващото слънце, Мелания е носила облекла за близо 20 хиляди $. Но сходна цифра към този момент не е способна да ни смути, тъй като сме привикнали Първата дама да залага единствено на най-хубавото. Ето какво бе то в този случай.

Още с кацането на държавния аероплан, госпожа Тръмп прикова погледите с рокля в бяло и забавен десен - фотоси с пейзажи. Тоалетът е на Calvin Klein и коства близо 4000 $. Признаваме се, впечатли ни. Особено в композиция с токчетата Louboutin.

Мелания и брачната половинка на премиера посетиха първия в света Дигитален музей на изкуствата в Токио, а за мотива Първата дама на Съединени американски щати заложи на грациозен костюм в масленозелено, повлия от модата на " формалните пижами ". Цена - 3450 $.

Часове по-късно Мелания си просеше похвали с цикламена рокля, която избра за посещаване на шампионат по сумо, последвано от вечеря в обичаен ресторант. Марката е Roland Mouret, а цената - скромните 2020 $.

Най-много мнения обаче провокира бялата рокля с флорални претекстове на Carolina Herrera, която госпожа Тръмп избра за втория ден от визитата си в Япония, включващ среща с императора и императрицата.

Цената на тоалета е 4290 $ и за следващ път потвърди, че Мелания неслучайно обича белите рокли - просто й стоят доста добре.

За формалната вечеря на същия ден брачната половинка на американския президент още веднъж заложи на светли цветове и феерична визия. Този път - рокля със сребърни акценти, които идеално си пасват с елегантните й обувки.

Съвсем умерено можем да я определим като феята на стила. А той в тази ситуация е на цена 4500 $, написа Daily Mail.

На потегляне от Япония Мелания още веднъж накара всички да приказват за облеклата й. Екстравагантно палто в бяло и оранжево, съчетано с яркожълти обувки. Със сигурност дълго ще я помнят в азиатската страна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР