В края на миналата седмица бе излъчен епизод на „Смени

...
В края на миналата седмица бе излъчен епизод на „Смени
Коментари Харесай

След Смени жената: Митко от Фермата наистина смени половинката си

В края на предходната седмица бе излъчен епизод на „ Смени дамата “, в който вземат участие фамилията на Митко Гуспата и Боби и Нина Димитрови, по-известни като Пиленцата от Монако. Димитър Господинов-Гуспа е емблематичен участник в първия сезон на " Фермата ". Вчера той направи значимо конкретизиране, обвързвано с излъчения епизод на „ Смени дамата “.

„ Поради стотиците известия по отношение на присъединяване ни в “Смени жената” и всички публикации из обществените мрежи и канали, желая да се обърна към всички, които се интересуват от моя персонален живот и този на децата ми.
Епизодът беше сниман преди 2 години, при започване на 2020 година От тогава се случиха доста неща в персонален проект и с Мая към днешна дата сме разграничени. Въпреки това ние имаме прелестни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща идея и цел в живота.
С този пост не диря никаква полемика или съпричастност, както и недоумение или отменяне. Вярвам обаче, че всеки има право на избор и през днешния ден и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем.
Ивко и Криси са неразделно до нас, поддържат ни и ни обичат, както и ние тях, а това е най-важното за мен и нея.
Благодарим за прелестните думи и пожелания и се надявам да продължаваме да търсим положителното в хората, без значение кои са те, какъв образец дават и какъв брой добър е той “ – написа Митко в своя фейсбук профил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР