В края на миналата седмица авиокомпания Qantas направи тест на

...
В края на миналата седмица авиокомпания Qantas направи тест на
Коментари Харесай

Да преживееш 19-часов полет

В края на предходната седмица самолетна компания Qantas направи тест на най-дългия полет в историята на въздушния превоз. Самолет Boeing 787-9 прелетя повече от 16 000 километра сред Ню Йорк и Сидни без презареждане за 19 часа и 16 минути.

Броят на пасажерите на борда е строго сведен, като множеството от тях са част от екипажа за да се понижи тежестта на летателната машина, с цел да се пести гориво . В това отношение полетът мина безпроблемно и без нужда от спешно кацане.

Опиталите чувството от най-дългия полет обаче сигурно могат да споделят за редица инциденти по време на дългите часове със въздуха. Ето какво тъкмо се е случило на борда на единствения аероплан, който може да прелети толкоз километри без презареждане .
 Снимка 448794

Пътници и екипаж са държани будни, до момента в който летателната машина не стигне до територията на Източна Австралия , а часовниците им са били настроени по времето в Сидни още с качването на борда.

С помощта на светлини, извършения, доста кофеин и пикантни храни всички са останали будни, макар че сигурно не им е било елементарно. В икономична класа всички са играли Макарена, да вземем за пример.

След като времето, в което не трябва да заспиват, минава, на пасажери и екипаж е сервирано високовъглехидратно меню. Посъветвани са да не употребяват смарт телефони и таблети, а осветлението в кабината е заглушено, с цел да могат най-накрая да поспят, тъй като в Сидни към този момент е нощ , написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anthony Johnson (@tonyj86_aviation) на Окт 20, 2019 в 11:07 PDT

Тестовият полет, който е първи от общо три, е част от научния Project Sunrise. Той има за цел да проучва какво се случва с пасажери и екипаж по време на сходни престои във въздуха от близо 20 часа.

Явно това е част от бъдещето на въздушния превоз , макар всички ултра бързи и реактивни други възможности, които се показват напоследък. А знанието по какъв начин сходно пътешестване да не съсипе идващите наколно дни на пасажерите поради отмалялост и часовата разлика е в основата на триумфа на сходни полети.
 Илон Мъск, новият транспортен съд на SpaceX и първите полети на Starship
Мъск е подготвен да ни прати в Космоса

Кога ще се случи това

Освен при тях обаче, наученото може да се употребява и при други дълги, само че не чак толкоз полети. Съобразяването на храната и осветлението с времето от деня в крайната точка на пътуването е сполучлив метод за справяне с дискомфорта, считат учените.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jesse.B (@jessebailey11) на Окт 20, 2019 в 4:00 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР