В края на миналата година стана ясно, че Меган Маркъл

...
В края на миналата година стана ясно, че Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган и Хари понесоха първи жесток удар за милиони СНИМКИ

В края на предходната година стана ясно, че Меган Маркъл е подала документи, с цел да записва своята купа в качеството на комерсиална марка.

Тогава от в. „ Дейли Мейл “ разгласиха документи от патентното бюро във Англия. В книжата на службата за интелектуална благосъстоятелност се споделя, че под марката Sussex Royal могат да се продават десетки артикули, в това число тениски, чорапи, панталони, пижами и други предмети, като химикалки, моливи, списания, вестници, учебници.


Тази вест накара тогава членовете на английското кралско семейство да потънат вдън земя от позор , поради постъпката на Меган. Разбира се тогава към момента не се знаеше, че тя и Хари готвят нов и доста по-голям удар за английската монархия – а точно да се отделят от нея.

Сега когато те към този момент не са част от Бъкингамския замък и вършат проекти за това по какъв начин да бъдат „ финансово самостоятелни “ получиха първи нечовечен удар.

Той пристигна от Бенджамин Уорчестър от Виктория, Австралия. За него се счита, че е работил като доктор в NHS в Лондон от 2011 до 2014 година и е учил медицина в University College London.

Оказа се, че опитът на принц Хари и Меган Маркъл да запазят марката Sussex Royal е блокиран точно след недоволство от медика.


Двойката има предпочитание да употребява името, с цел да започва фондацията си и да печели милиони от маркови артикули.

Но в този момент недоволството на Бенджамин Уорчестър като нищо може да спре мераците им, защото делото по патента може да се проточи повече от година.

Междувременно кралица Елизабет II, за чието здраве през вчерашния ден се появиха притеснителни вести , към момента не е решила дали да позволи на отделилия се Хари и жена му да употребяват „ кралската “ част от името си, което да им донесе милиони.

Какви са претекстовете на лекаря да оспорва потентното право върху марката по този начин и не излиза наяве. Но няколко неща са ясни – процесът ще е дълъг, а до тогава Меган и Хари нямат право да създават чорапите си.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР