В края на миналата година разбрахме, че Хенри Кавил е

...
В края на миналата година разбрахме, че Хенри Кавил е
Коментари Харесай

Съветът на Хенри Кавил за фитнеса

В края на предходната година разбрахме, че Хенри Кавил е решил да се откаже от ролята на Супермен. Това ни натъжи до известна степен, само че не чак толкоз, тъй като малко преди този момент стана ясно, че ще влезе в ролята на Гералт от Ривия в подготвяния сериал на Netflix The Witcher .
 Хенри Кавил ще взе участие в The Witcher на Netflix
Хенри Кавил става палач на чудовища

Всичко наподобява доста обещаващо

От профила на артиста в Instgram знаем, че фотосите на сериала към този момент са завършили и с неспокойствие чакаме филмов откъс, тъй като сме огромни почитатели на книгите, на които е основан и сериала.

Докато чакаме филмов откъс обаче, не стопираме да следим профила на Кавил. Така попаднахме и на една фотография от фитнеса. От текста под нея разбираме, че е направена в Будапеща, където бяха и фотосите на The Witcher.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill) на Юни 17, 2019 в 1:42 PDT

Хенри Кавил написа, че доста харесва тази фотография, тъй като демонстрира, че не е належащо да подвигаме тежко, с цел да реализираме мечтаните резултати.

От фотографията се вижда, че артистът прави упражнение с дота леки килограми за неговото телосложение. Но той разяснява, че през тези няколко месеца, в които е бил в Унгария, графикът му е бил доста уплътнен и това го е предиздвикало да разбере, че не са значими килограмите, а самата подготовка.
 The Witcher с Хенри Кавил - първи взор към Гералт от Ривия в новия сериал
Супермен се трансформира във Вещера

Как наподобява Хенри Кавил като Гералт от Ривия

Ето за какво Кавил дава съвет на всички, които се тормозят от това, че във фитнеса постоянно има някой, който подвига доста повече килограми. Според него, не би трябвало да се съпоставяме с опциите на останалите, тъй като е значимо да упражняваме с килограмите, които можем, по този начин, че да създадем тренировката съвършена. А резултатите няма да закъснеят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР