В края на миналата година по кината тръгна Венъм. Помним

...
В края на миналата година по кината тръгна Венъм. Помним
Коментари Харесай

Остана ли Венъм 2 без режисьор

В края на предходната година по кината потегли " Венъм " . Помним ясно, че рецензията не беше изключително снизходителна към него, само че пък хората го харесаха.
 „ Венъм “, Том Харди и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Венъм “ с Том Харди

Когато извънземен превземе човек

И добре се получи, тъй като още преди да го забележим Sony бяха подписали контракт с Том Харди за общо три кино лентата. Вторият се задава, само че има известни усложнения към него.
 Снимка 382173

Според Discussing Film, студиото се е разделило с режисьора на първия филм Рубен Флайшър . Причината е несъвпадение в графиците, тъй като " Венъм 2 " е плануван за октомври 2020 година, което значи, че фотосите би трябвало да стартират в края на тази година.
 Рубен Флайшър

Рубен Флайшър

Флайшър обаче сега е ангажиран със фотосите на продължението на " Земя на зомбита " (2009 г.), а и има други планове, които са в изчакване. Разбира се, Sony не са удостоверили официлано новината.

Това значи, че вторият филм за Венъм ще би трябвало да бъде режисиран от различен човек. Сред спряганите имена е това на Спайк Лий, само че ние персонално не считаме, че той е най-удачният избор.

Как " Венъм " завладя Китай

Критиците мълчат, до момента в който Венъм ликува

Много почитатели се надяват, че " Венъм 2 " ще бъде категоризиран като R-rated, тъй като основният изверг в него ще бъде Клейтъс Касиди (Уди Харелсън), който е сериен палач. Sony обаче нямат никакво желание да се откъсват от PG-13, което си е изцяло разумно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР