В края на миналата година Конгресът на САЩ прие законопроект,

...
В края на миналата година Конгресът на САЩ прие законопроект,
Коментари Харесай

Сигнали оттам: как САЩ ловуват извънземни

В края на предходната година Конгресът на Съединени американски щати одобри законопроект, допускащ разсекретяването на информация за НЛО. Това беше решено след необятна полемика. Какво ги накара да издигнат завесата на тайната?

Да се опише на всички

Законът към момента би трябвало да бъде подписан от Джо Байдън. Според  ”Ню Йорк Таймс ” това включва публикуването на държавни документи от последните 25 години, свързани с „ неидентифицирани аномални феномени, технологии с незнаен генезис и безчовечен разсъдък “.

Президентът обаче си резервира правото да резервира нещо в загадка от съображения за национална сигурност.

Трябва да се означи, че един от основателите на законопроекта беше Чък Шумър, водачът на демократите в Сената и може би най-активният покровител на отпущането на транш от няколко милиарда $ за Украйна.

Изслушвания в Сената

В края на юли се организираха чувания в Конгреса с присъединяване на пенсионирания чиновник от разузнаването Дейвид Гръш и двама някогашни военни водачи, които твърдяха, че са се натъкнали на избрани обекти, евентуално от извънземен генезис.

Според Гръш управляващите имат освен останките от неидентифицирани самолети, само че също по този начин, явно, останките на съществата, на които са принадлежали.

Пилотът от военноморските сили на Съединени американски щати и някогашен пълководец на ударна ескадрила 41 “Черни аса ”, Дейвид Фравора, разказа по какъв начин е „ изплашил летяща паница “ в Калифорния през 2004 година „ Обект, сходен на драже “ висеше над брега към две седмици, сподели той.

Тогава ударната група на самолетоносачите с флагмана “Нимиц ” стои на 100 благи от Сан Диего. Ф/A-18 на Фравора се пробва да се приближи до обекта, само че той изчезва от полезрението му с невероятна скорост – обратно на всички известни закони на физиката.

Този обект няма мотори, витла или други детайли, които биха му разрешили да остане във въздуха.

На въпрос на конгресмен Тим Бърчет, който ръководи срещата, дали това НЛО може да съставлява опасност за националната сигурност, водачът отговори утвърдително.

„ Технологиите, които видяхме в деяние, са несравнимо по-добри от нашите ", изясни той. „ Ако някой е получил достъп до тях, схванал е правилото им и го е възпроизвел, няма какво да му противопоставим. Абсолютно нищо. Освен това аз съм уверени, че тези технологии са оттатък нашето схващане за законите на природата ”, добави той.

Друг участник в чуването, Райън Грейвс, заяви през 2021 година, че той и сътрудниците му от ескадрилата Ф/A-18 са следили неидентифицирани летящи обекти в небето над Вирджиния. По думите му това се случва съвсем всеки ден от 2015 година насам.



Специален отдел на Централно разузнавателно управление на САЩ

През 2022 година Пентагонът сътвори Отдел за всестранно проучване на аномалии.

Преди три месеца ръководителят на този отдел Шон Къркпатрик сподели, че броят на известията за мистериозни обекти се е нараснал с съвсем една четвърт.

Обикновено балони, отпадък и други обекти от изцяло земен генезис са били бъркани с НЛО, посочи служителят. В допълнение, избрана част от тези доказателства може да са свързани с шпионски технологии.

Между два и четири % от обектите обаче са в действителност аномални - прекомерно бързи или с " незнайна морфология ".

Част от видео беше оповестено на уеб страницата на отдела в края на август. Повечето от видеоклиповете са съпроводени от мнения на чиновници, само че някои са оповестени без никакви пояснения.

Наскоро “Дейли Мейл ”, базирайки се на анонимни източници, разгласява информация, че Централно разузнавателно управление на САЩ има скришен отдел, наименуван OГД - Офис за световен достъп. Според английския таблоид това звено, основано през 2003 година, събира евентуални остатъци от извънземни галактически кораби по целия свят.

Събеседниците на изданието настояват, че Лангли има най-малко девет „ кораба “, два от които са изцяло непокътнати.

Статията също по този начин отбелязва, че Централно разузнавателно управление на САЩ разполага със система, „ способна да разпознава НЛО, до момента в който те към момента са камуфлажни “. И в случай че извънземен транспортен съд кацне или се разбие някъде, там се изпраща специфичен боен отряд.

НЛО не са единствената област на интерес за ОГА. Отделът сплотява експерти, които са по-добри от останалите в проникването тук-там, където е мъчно да обхванат елементарни сътрудници или чиновници. Те се употребяват, да вземем за пример, за свалени спътници или предпазени противников технологии.

И въпреки всичко връзката сред ОГА и търсенето на извънземни, както и съществуването на НЛО, към момента не е потвърдена. Юнските чувания в Конгреса в действителност приключиха без резултат: конгресмените одобриха, че няма задоволително учредения да признаят действителността на НЛО. Въпреки това се схванаха да продължат да работят. Може би идващият отчет на Отделът за всестранно проучване на аномалии, който ще бъде показан през юни тази година, ще обясни казуса.

Превод: В. Сергеев

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР