В края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова

...
В края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова
Коментари Харесай

Йорданка Христова преживя най-голямото си унижение

В края на предходната година огромната българска певица Йорданка Христова направи своя сетен концерт в зала 1 на НДК, с който означи и своите 55 години на сцена. Но друг факт натъжи толкоз певицата, за която това решение е добре премислено. Малко по-късно тя получава подобен гласовит пестник, който надали в миналото ще не помни в живота си!

От години Йорданка Христова се е заела да провежда сама изявите си, както направи и в този момент. За разлика от различен път обаче, в този момент не съумяла да откри задоволително огромни спонсори за прощалния си музикален театър, а неналичието на подобен рекламен тил се оказала препъни камъчето и за интереса на родните малките екрани. Оказва се, че нито една от малките екрани ни не е поискала да излъчи последния концерт на огромната певица! Няма и да го излъчи! Безумен факт, поради който Данчето Христо е имала не една или две безсънни нощи, издава нейна близка.

" Обидно е това отношение към такава огромна звезда. Никъде по света не го вършат! Ние не почитаме създателите си! ", прибавя още приятелката на певицата.

" Сама си върша цялата организация, само че по този начин и не можах да намеря някакви генерални спонсори, по тази причина и концертът не беше излъчен по нито една телевизия ", удостоверява и Данчето Христова неотдавна, без да икономисва нито грам от обидата, която е изпитала поради този процес на събитията. И прибавя с неприкрита горест:

" Смятам, че човек би трябвало да се раздели с обичаната си аудитория, когато е в добра гласова и физическа форма. Аз обичам да танцувам и скалъпвам, само че не бих могла да застана пред един лист, да седнал съм и да си чета ", прибавя още тя, а сравнението й малко припомня на държанието, което има на сцената колежката й Лили Иванова. Един от маниерите на примата е точно този – четенето от статив на сцената.

Всъщност в края на предходната година в празничните дни от екрана завладяваха огромна част от сътрудниците на Данчето Христова. А тя бе съзнателно подценена! Нещо, което не убягна и на почитателите й, който съвсем мигновено реагираха – с телефонни позвънявания, смс-си и фейсбук молби – да продължава да пее по този начин, както споделя и в една от най-емблематичните си песни. Те са намислили дори да бойкотират трите съществени родни малките екрани – Българска национална телевизия, bTV и Нова телевизия в символ на засегнатост, написа " Шоу блиц ".

Тяхната агресивност дала резултат и певицата въпреки всичко взима решение да направи турне из България тази година.

" Да, взех решение да направя турне. Да отида в множеството градове, тъй като съм длъжница на своята аудитория. Малко съм пътувала из България и имам малко такива срещи ", споделя Христова и прибавя, че към този момент има запитвания и от няколко столици на Европа.

През есента й следва и по този начин наричаният от нея " Goodbye тур " в Щатите и Канада. Любопитна детайлност е, че в Щатите от 25 години живее нейната сестра, която е и повода Йорданка Христова да стартира да пее.

Малко известен и обстоятелството, че броени дни след прощалния си концерт в НДК предходната година, огромната ни певица отлита за Москва, където взе участие в концерт, отдаден на Бисер Киров, който от години е заслужил актьор на Русия. " Това е фантастично като изява и отношение ", споделя Данчето, която може би е една от дребното или пък единствената от гилдията си певица, която не желае да възстановява младостта си.

" Липсва ми единствено време, само че не желая да се подновявам. Не желая да съм на 20. Доволна съм от живота си. Пътувах доста, имам доста познанства, доста опит, доста страсти са разтърсвали живота ми и то позитивно. Не поставям кой знае какъв брой грижи за себе си, с изключение на, че от 16 години към този момент се занимавам с йога практики ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР