В края на месец юни капитанът на Милан Алесио Романьоли

...
В края на месец юни капитанът на Милан Алесио Романьоли
Коментари Харесай

Появи се изненадващ кандидат за капитана на Милан

В края на месец юни капитанът на Милан Алесио Романьоли ще стане свободен сътрудник и ще може да подпише с различен клуб без трансферна сума.

Централният бранител организира няколко диалога с Паоло Малдини, които по този начин и не се увенчаха с триумф. Роденият в Рим защитник към момента се надява да облече екипа на обичания си Лацио. Президентът на „ бианкочелестите “ - Клаудио Лотито, водеше договарянията от първо лице и договорката бе доста близо, само че през последните седмици "орлите " задържаха диалозите, което оставя огромна неизясненост за бъдещето на италианеца.

Основните две спънки са заплатата на Романьоли, само че там дистанцията е сведена до най-малко и разминаването е не повече от половин милион. Другото затруднение е Франческо Ачерби, който първо би трябвало да бъде продаден, с цел да се притегли нов централен бранител.

Според информация от трансферния гуру Джанлука Ди Марцио, Романьоли е влезнал в полезрението на Адриано Галиани, който ще се опита да го притегли в Монца.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР