В края на месец октомври 2021 г. Кметство Елешница приключи

...
В края на месец октомври 2021 г. Кметство Елешница приключи
Коментари Харесай

Община Елин Пели завърши дейностите по обновяване на детска площадка

В края на месец октомври 2021 година Кметство Елешница завърши с довършителните действия по монтажа на новите уреди на детската площадка, намираща се в центъра на селото. Площадката бе актуализирана по отношение на извоювания тази година план „ Игри в природата “ към ПУДООС на Министерство на околната среда и водите на стойност 9999,60 лева.  



За наслада на децата от село Елешница комбинираните детски уреди ще бъдат място за доста развлечение и игри, а новия хотел за инсекти ще им демонстрира по какъв начин живеят дребните жители в природата. В рамките на плана бе сложена и огромна беседка за жителите на селото, дружно с нови цветни кошчета за разделно събиране на отпадъците. По плана е основано ново озеленяване на площадката, като са засадени 8 дръвчета и 43 туи, които трансформират детския ъгъл в красиво място за отдих на дребни и огромни.  

С помощта на финансиране, обезпечено от Община Елин Пелин, в зоната на площадката в допълнение беше построено капково напояване, предопределено за новозасадените дървета и озеленяване. Монтирана бе постоянна дървена ограда и за успокоение на родителите бе сменена останалата част от оградната мрежа на площадка. В мултифункционалната площадка на центъра на селото се намират и няколко спортни уреди за фитнес навън, които бяха реновирани с нова багра.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР